Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Négycsillagos minősítést kapott a Végardó Fürdő

2011. 06. 16. 16:54

Fürdőzés
Mintegy féléves folyamat lezárásaként megkapta a négycsillagos minősítést a sárospataki Végardó Fürdő, az ezt jelző táblát e héten veheti át a fürdő igazgatója. Jelenleg a fürdő egy kategóriában van Gyula, Hajdúszoboszló és Zalakaros fürdőivel, de rövidesen életbe lép Magyarországon is egy ötcsillagos minősítési rendszer, ami változást eredményezhet.
Oros István fürdőigazgató első reagálásában az önkormányzatnak és a munkatársainak mondott köszönetet az elért minősítésért, majd elmondta, hogy az 50 éves évforduló megmutatta, tradíciói vannak a fürdőnek, amire most az országos figyelem is ráirányul, és a négycsillagos minősítés kapcsán a szakma előtt is reflektorfénybe kerül.
Mivel a négy csillag kötelez, mindebből a fürdő közönsége is profitálni fog. Az ajánlásokat megfogadva és más fürdőktől a kedvező tapasztalatokat átvéve lépésről lépésre hajtják végre azokat a fejlesztéseket, amitől a fürdő egyre vonzóbb lesz a látogatók számára.
Sárospatak Város számára különösen fontos a Végardó Fürdő fejlesztése, ami az előző évben ugyan megtorpant, mikor az önkormányzat letett a wellness központ építéséről. Tovább gondolják a fejlesztési irányvonalakat, aminek része egy szálloda és egy egészségcentrum, a kemping fejlesztése és a vízfelület növelése is. Ezekhez a város uniós forrásokra kíván pályázni.
Fürdőajánló
Végardó Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...