Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Turisztikai Látogatóközpont és újabb fejlesztések Balatonfüreden

2011. 02. 22. 11:48

Fürdőzés
Az új Turisztikai Látogatóközpont január 19-től próbaüzemmel működik a Balatoni Borok Házában, Blaha u. 5 sz. alatt. Az épületben helyet kap a Tourinform iroda, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület valamit a borértékesítés a Potencial Consulting Kft. képviseletében. A város turisztikai arculata visszaköszön a belsőépítészeti elemekben.
A tágas tárolók még több prospektusnak adnak helyet, a szolgáltatók részére lehetőség nyílik digitális kép és film reklámanyagok megjelenítésére. A kiadványok tanulmányozásához leülhetünk a kényelmesen kialakított olvasósarokban vagy éppen egy pohár bort is kóstolhatunk. A jövőben a Tourinform irodában a vendégek még több ajándéktárgyhoz juthatnak, valamint az alsó szinten kialakított tárgyalók alkalmasak kisebb létszámú rendezvények, értekezletek lebonyolítására is.
A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület 2010-ben 52.250. 121 forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Közép-dunántúli Operatív Program „Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezetek támogatása”pályázat keretében. Rádóczy Andrea, az egyesület elnöke elmondta, hogy jelen támogatási forrásból az eddig megvalósult legfőbb mérföldkövek a marketing tevékenység (kiadványok, honlap, TV spot, kiállítások, kültéri hirdetések), Touch Info-k telepítése, Tourinform iroda belsőépítészeti és informatikai megújítása, angol nyelvi képzés tagok részére, tanulmányok, kutatások elkészítése.
Rádóczy Andrea szerint Balatonfüred számos adottságával jó és fontos lehetőségek előtt áll, aminek sikeres kihasználásával a térség további felemelkedését is elősegíthetjük. Mint mondta, a munka során a Turisztikai Desztináció Menedzsment eszköz lehet ahhoz, hogy Balatonfüred a Balaton nemzetközi hírű, meghatározó turisztikai központja legyen.
Balatonfüredi Turisztikai Egyesület
Fürdőajánló
Annagora Aquapark
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...