Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Keleti fürdőház is épülhet a dombóvári Gunarason

2009. 07. 24. 14:28

Fürdőzés
Több mint kétmilliárd forintból januárban indult annak az all-inclusive resort hotelnek az építése, mely Dombóvár első ilyen szinvonalú wellness hotele lesz. Ezzel párhuzamosan a Gunaras fürdő is megújulhat, nem is akármilyen attrakciókat nyújtva!

gunarasfurdo.jpg
Augusztus végéig éri el a szerkezetkész állapotot a Gunaras Gyógyfürdő és Idegenforgalmi Zrt. beruházásában létesülő, négycsillagos Gunaras East & West Spa Resort Hotel.
A Dombóvár közelében fekvő üdülőhely gyógyfürdőjét üzemeltető cég beruházásában, több mint kétmilliárd forintból, 575 milliós uniós támogatással 94 lakóegységes, magas színvonalú gyógy-, wellness- és fitness-szolgáltatásokat kínáló wellness szálloda komplexum épül, a fürdő párhuzamos fejlesztésével összhangban, melyek célja a keleti és nyugati fürdőkultúrák találkozásának megteremtése.
A wellnesshotel építése a pozitív ROP-os pályázati döntést követően idén januárban indult, várhatóan év végéig már a belső gépészeti munkákat is el lehet kezdeni a létesítményben. A cél az, hogy a jövő téli fürdőszezon kezdetére az új resorthotel már vendégeket fogadhasson. A Gunaras fürdőre új vendégkört vonzó fejlesztés egyediségét az adja, hogy ez lesz az első, eleve all inclusive működésre épített, emelt színvonalú szálláshely.
A párhuzamosan futó fürdőfejlesztési projekt keretében a meglévő fedett gyógyfürdő az épülő wellness szálloda között egy nagyobb fedett élményfürdő, valamint egy keleti fürdőház épülne japán és törökfürdővel, thai és balinéz spa-val, a legkülönfélébb keleti terápiákat és masszázsokat kínáló kezelőhelyiségekkel, ezek szolgáltatásait a szállóvendégek fedett folyosókon keresztül közelíthetik majd meg. Megvalósításához külön projekt keretében céloztak meg uniós forrást. Attrakciófejlesztési pályázatuk sikeresen vette az első kört, s most a várhatóan augusztusban sorra kerülő 2. fordulós döntésre vár - tudtuk meg Miszler Miklóstól, a Gunaras Gyógyfürdő Zrt. projektmenedzserétől. Pozitív elbírálás esetén ennek építkezését is még az idén el kívánják kezdeni.
Fürdőajánló
Gunaras Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...