Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

30 perces fiatalító program

2010. 00. 00. 00:00

Wellness
Aki fiatal, az szép?! Ma már egyre kevesebben gondolják, de főként érzik így. A vonzó külső ugyanis nem kor kérdése! Függ az ápoltságtól, és persze a lelki egyensúlytól is. Tippek korhatártól függetlenül! Azok, akik megfogadják tanácsainkat, és azokat rendszeresen beépítik szépségápolási programjukba, bizton számíthatnak arra, hogy hosszú távon megőrizhetik vonzó külsejüket.
Arctorna

2 perc

Mivel a nyak környékén látszik meg legelőször az ember kora, itt több ápolásra lenne szükségünk, az arcunkat és a testünket ugyanis be szoktuk krémezni, ezt a területet viszont gyakran kifelejtjük… Hogy feszes maradjon a bőre, az egyik mutatóujjára harapjon rá finoman! Nyelvét tolja erősen az ujjának és közben nyomja előre az állát is! Ezt a mozdulatot 15-ször ismételje!

3 perc

A szarkalábak elleni arc-aerobik lényege, hogy mindkét mutató- és gyűrűsujjával gyengéden nyomja-fogja a halántékát! Közben próbálja meg összehúzni a szemöldökét – az ellenállás ellenére! Ismételje 20-szor!


Szemkörnyékápolás - 2 perc

A legérzékenyebb bőrfelület, amelynek ápolására óriási termékpalettáról válogathat. A hűsítő hatású zselék, a ránctalanító krémek közül az önnek tetszőt a könnycsatornáktól a szem külső sarkáig bőségesen vigye fel, és hagyja – mint egy pakolást – két percig beszívódni!

Napi krémezés - 3 perc

A nappali krémek használata érett korban legalább olyan fontos, mint a fogmosás, ugyanis nedvességgel látja el a bőrt, és védi azt a környezet káros hatásaitól. Az átlagos nappali krémek 75%-ban hidratálnak és 25%-ban tartalmaznak zsiradékot. Ha úgy érzi, a jelenlegi terméke nem megfelelő – például használat után is feszül a bőre –, akkor váltson terméket, avagy nappal is használjon éjszakai krémet, ugyanis azok nagyobb arányban tartalmaznak zsiradékot!

Nyak- és dekoltázstekercselés - 10 perc

Három tipp a sima nyakbőrért:
  • A cikk elején szereplő arctorna
  • Helyes tartás: a nagyi mindig mondta, hogy egyenesen a vállat és magasan a fejet – és milyen igaza volt! Így eltüntethetők a nyaki redők.
  • Ápoló tekercselés: vastagon kenje be álla alját, nyakát, dekoltázsát éjszakai krémmel, majd fedje be fóliával, azt pedig, megmelegített törülközővel jól tekerje körbe, s tíz percig maradjon így! Hetente egyszer alkalmazza a pakolást!
Smink - 10 perc

Felejtse el a csatatéri romeltakarításhoz hasonlatos fedőfestékeket! Okosabb módszerrel is eltüntetheti a ráncokat, a szem körüli karikákat és az időskori foltokból adódó egyenetlenségeket: alapozójánál 1-2 árnyalattal világosabb fehérítőkrémet vigyen fel a megszokott púderére! Először a kontúroknál kenje el, majd az egész arcfelületét egy szivacsdarabkával „fesse” egyenletes, egészséges színűre!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem