Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

Bemutatkozás

Medencék száma: 8

Medencék

Típus Jelleg Hőfok Szám
gyógymedence nyitott 34-36 2
gyógymedence fedett 34-37 2
pancsoló nyitott 36 1
pancsoló fedett 36 1
tanmedence fedett 30 1
úszómedence fedett 27-28 1

Martfű 8.000 lakosú csendes, nyugodt város Szolnoktól 16 km-re a Tisza bal partján. A város hangulatát a fűz-nyár-éger ligeterdőkkel övezett Tisza folyó határozza meg, mely tájvédelmi körzetrész. A folyó e szakaszán minden júniusban "Tisza virágzás", vagyis a kérészek repülése figyelhető meg. Csendes zöldövezetben, a Tisza folyó és a sporttelep között található a gyógyfürdő.

A hatalmas területű fedett fürdő épületben 5 medence található: úszómedence, két gyógymedence, aquafitness/tanmedence, gyermekmedence, míg kültéren, két további gyógy és egy pancsoló medence található. Az úszómedence 33x18 méteres méretével alkalmas vízsport edzések, versenyek lebonyolítására, melyhez a bámulatos méretű és lenyűgözően kialakított galéria kitűnő helyszínként szolgál a nézőközönség számára. A vízfelszíntől 3 méter magasan található trambulin különleges vonzerőt jelenthet.

Jó időben a kiváló minőségű strandsportpályák igazi kikapcsolódást biztosítanak.
Fedett téri büfénk az uszoda galériáján található, de jó időben az udvari Strandbüfé és az étterem Platán udvara áll rendelkezésre. Úszósapka használata a tan - és úszómedencében kötelező. Úszósapkát pénztárunknál vásárolható.

A város nagy természeti kincse a 62 Celsius fokos termálvíz. A nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos, jódos hévíz fluorid tartalma is jelentős. A város melegvizes strandját ellátó termálvíz 2003 januárjában megkapta az elismerő gyógyvíz minősítést.

A gyógyfürdő további különlegességének számít az úszómedence és a két gyógymedence falainak rozsdamentes acéllemezből való speciális kialakítása. A már megszokott csempézett kialakítással szemben ez a Magyarországon még ritka megoldásnak számító acéllemez burkolat könnyen kezelhető, egyszerűen tisztán tartható, illetve tartósan ellenálló.

A későbbi fejlesztések során újabb két medence kialakítását tervezik, ezek azonban már kültéri fürdőzési lehetőséget fognak biztosítani.

Masszázs kezelések:
gyógymasszázs
arcmasszázs
frissítő masszázs
olivás bőrápoló masszázs
csokoládé masszázs
zsírégető masszázs

A tóval is rendelkező, egész évben nyitva tartó Gyógykemping a fürdőtől 500 m-re található. A szálláshely szolgáltatásai: A lakóautók, illetve lakókocsik elhelyezésére szolgáló területegységek minimum 85m2 nagyságúak. A 60 db állóhely mindegyike víz-, csatorna-, áram- (16A, 25A) és kábeltévé-csatlakozással ellátott. víz-, csatorna-, áram- kábeltévé-csatlakozás, 2 színvonalasan berendezett vizesblokk, közös konyha, mosoda, bébi fürdető, akadály mentesített zuhany-WC, BIO WC ürítők.
2 fős apartmanok, 4-6 fős bungalók. Az apartmanok és bungalók fűtéssel, klímával, televízióval, hűtőgéppel felszereltek. További szolgáltatások: szauna, szolárium, masszázs, teniszpálya, biliárd, teke, bowlingpálya, kerékpárköcsönzés, drinkbár, óriás sakk, internet kávézó, grillsütő hely, játszótér, sporteszköz bérlés A környezet pihenésre, bicikli-, vízi- illetve gyalogtúrákra, kézműves táborok, osztálykirándulások, alkotó táborok rendezéséhez is kiválóan alkalmas. A Rekreációs központ melletti sportpályán 3 kivilágított teniszpálya várja sportszerető vendégeinket.


Élményekben gazdag napok, akár 5.000 Ft/fő/éj jóváírással! Tavasszal most utoljára extra kedvezménnyel!
Egerszalók - Heves megye
Pihenjen a Gyógyvizek-völgyében, élvezze a szálloda saját termálvizes medencéit, vagy használja fel az ajándék belépőt és mártózzon meg a közeli Demjéni Fürdőben!
Balaton parti pünkösd a szálloda saját strandszigetén vízi sporteszköz és sportpálya használattal, délután bodzaszörp és limonádé partyval.
A legjobb május 1-i akciók A legjobb pünkösdi akciók A legjobb tavaszi akciók
Nyári ajánlatok

Senior3 nyugdíjas csomag
Hotel Délibáb****

Kedvezményes hétvégék
Hotel Eger & Park****

Wellness hétvége
Egri Korona Borház, Borfalu és Wellness Hotel

WEBBeteg