Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

Bemutatkozás

Medencék száma: 8

Medencék

Típus Jelleg Hőfok Szám
gyógymedence nyitott 34-36 2
gyógymedence fedett 34-37 2
pancsoló nyitott 36 1
pancsoló fedett 36 1
tanmedence fedett 30 1
úszómedence fedett 27-28 1

Martfű 8.000 lakosú csendes, nyugodt város Szolnoktól 16 km-re a Tisza bal partján. A város hangulatát a fűz-nyár-éger ligeterdőkkel övezett Tisza folyó határozza meg, mely tájvédelmi körzetrész. A folyó e szakaszán minden júniusban "Tisza virágzás", vagyis a kérészek repülése figyelhető meg. Csendes zöldövezetben, a Tisza folyó és a sporttelep között található a gyógyfürdő.

A hatalmas területű fedett fürdő épületben 5 medence található: úszómedence, két gyógymedence, aquafitness/tanmedence, gyermekmedence, míg kültéren, két további gyógy és egy pancsoló medence található. Az úszómedence 33x18 méteres méretével alkalmas vízsport edzések, versenyek lebonyolítására, melyhez a bámulatos méretű és lenyűgözően kialakított galéria kitűnő helyszínként szolgál a nézőközönség számára. A vízfelszíntől 3 méter magasan található trambulin különleges vonzerőt jelenthet.

Jó időben a kiváló minőségű strandsportpályák igazi kikapcsolódást biztosítanak.
Fedett téri büfénk az uszoda galériáján található, de jó időben az udvari Strandbüfé és az étterem Platán udvara áll rendelkezésre. Úszósapka használata a tan - és úszómedencében kötelező. Úszósapkát pénztárunknál vásárolható.

A város nagy természeti kincse a 62 Celsius fokos termálvíz. A nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos, jódos hévíz fluorid tartalma is jelentős. A város melegvizes strandját ellátó termálvíz 2003 januárjában megkapta az elismerő gyógyvíz minősítést.

A gyógyfürdő további különlegességének számít az úszómedence és a két gyógymedence falainak rozsdamentes acéllemezből való speciális kialakítása. A már megszokott csempézett kialakítással szemben ez a Magyarországon még ritka megoldásnak számító acéllemez burkolat könnyen kezelhető, egyszerűen tisztán tartható, illetve tartósan ellenálló.

A későbbi fejlesztések során újabb két medence kialakítását tervezik, ezek azonban már kültéri fürdőzési lehetőséget fognak biztosítani.

Masszázs kezelések:
gyógymasszázs
arcmasszázs
frissítő masszázs
olivás bőrápoló masszázs
csokoládé masszázs
zsírégető masszázs

A tóval is rendelkező, egész évben nyitva tartó Gyógykemping a fürdőtől 500 m-re található. A szálláshely szolgáltatásai: A lakóautók, illetve lakókocsik elhelyezésére szolgáló területegységek minimum 85m2 nagyságúak. A 60 db állóhely mindegyike víz-, csatorna-, áram- (16A, 25A) és kábeltévé-csatlakozással ellátott. víz-, csatorna-, áram- kábeltévé-csatlakozás, 2 színvonalasan berendezett vizesblokk, közös konyha, mosoda, bébi fürdető, akadály mentesített zuhany-WC, BIO WC ürítők.
2 fős apartmanok, 4-6 fős bungalók. Az apartmanok és bungalók fűtéssel, klímával, televízióval, hűtőgéppel felszereltek. További szolgáltatások: szauna, szolárium, masszázs, teniszpálya, biliárd, teke, bowlingpálya, kerékpárköcsönzés, drinkbár, óriás sakk, internet kávézó, grillsütő hely, játszótér, sporteszköz bérlés A környezet pihenésre, bicikli-, vízi- illetve gyalogtúrákra, kézműves táborok, osztálykirándulások, alkotó táborok rendezéséhez is kiválóan alkalmas. A Rekreációs központ melletti sportpályán 3 kivilágított teniszpálya várja sportszerető vendégeinket.

Tökös programok, szellemes gasztronómia és varázslatos wellness egy helyen - Helloween a MenDanban! Ezen hétvégén a Mágikus Tanoda programjai várják a gyerekeket a varázslat fortélyaival, kreatív játszóházzal és bűvésztrükkökkel.

Pezsgős reggeli, wellness és illatos szauna felöntések a Barlangfürdő közelében. Ráadásul +1 éjszaka ajándékba a hét bármely napján!
Tiszafüred - Jász-Nagykun-Szolnok megye
Csodálja meg a romantikus őszi alkonyatban a darvak vonulását! Tisza-tó partján fekvő szállodában különleges daru les programmal készülnek, ahol szakképzett vezetővel fedezhetik fel a Hortobágy állatvilágát.

Töltsön el pár felejthetetlen őszi napot Tolna megye gyöngyszemében és kapcsolódjon ki a vidéki természet nyújtotta nyugodt környezetben! Gyermekprogramok animátorral: kreatív foglalkozások, mini diszkó, vetélkedők és jókedv!

Őszi szünet és november 1.

Őszi szünet
Barack Thermal Hotel & Spa****

Őszi szünet
Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****
Karácsonyi ajánlatok

Kényelmes karácsony
Barack Thermal Hotel & Spa****

Téli Szünet - Karácsony
Családi Wellness Hotel Gyula****superior

Gyertyafényes Karácsony
Hotel Corvus Aqua****
Szilveszteri ajánlatok

Fergeteges Szilveszter
Erzsébet Park Hotel***superior

Retro szilveszter
Hotel Szieszta

Szilveszter
Hotel Azúr****