Csepeli Strand - Budapest

Bemutatkozás

Medencék száma: 4
Csúszdák száma: 3

Medencék

Típus Jelleg Hőfok Szám
élménymedence nyitott 26 1
gyermekmedence nyitott 30 1
termálmedence nyitott 38 1
úszómedence fedett 24-26 1

Bemutatkozás

Az 1930-as években már működött a soroksári Duna-parton dunai strand. Később a Duna vízminőségének romlásával párhuzamosan mélyfúrásokat végeztek, ennek nyomán értékes összetételű ásványvíz tört fel. Erre alapozva 1961-re felépült a strandfürdő, amely a strand-, gyerek, és úszómedencék mellett termálmedencével is rendelkezik, így a festői környezetben lévő strand számos vendéget, köztük az idősebb korosztályt azóta is vonzza.

A hangulatos, parkosított környezetben egész nyáron élvezhető a termálmedence, a gyermekmedence, a strandmedence vagy az élménymedence gyógyító és pihentető vagy éppen felfrissítő vize.

Aki pedig még többet szeretne, annak három csúszda, futballpálya és büfé is rendelkezésére áll. A látogatók a strandolás ideje alatt értékeit értékmegőrzőbe tehetik, aki pedig csak hirtelen ötlettől vezérelve érkezik, annak fürdőruha kölcsönző is rendelkezésére áll.

Újdonság!!!

2013. november 18-án reggel megnyílt Csepelen az 50 méteres fedett uszoda a nagyközönség számára. A Hollandi úton azonban nem csak úszni lehet. A melegedni vágyóknak a külső termálvizes medence is üzemel, és még ezen a héten elkészül a szauna. A fedett uszoda a Csepeli Strandfürdő 50 méteres medencéjére épült. Itt 28 fokos a víz hőmérséklete, a kinti termálvizes medence 36-38 fokos, míg öltözködni különálló, fűtött helyiségekben lehet. A fedett úszómedence délutánonként vízilabda edzések színhelye lesz: sok csepeli gyerek már megkezdte az ismerkedést ezzel a magyar viszonylatban kiemelkedően sikeres sportággal.

Általános tájékoztató

A strand egész évben nyitva tart. Amíg jó idő van, mind a négy medence és a csúszda is működik. Ha megérkezik a hűvösebb idő, akkor az ötvenméteres fedett  úszómedence és a termálmedence állnak a fürdőzők rendelkezésére. Öltözködni fűtött konténerekben lehet. Az időjárástól függően előfordulhat egy-két napos leállás, amiről tájékoztatjuk a lakosságot.

Tavaszi frissítő 3 éjszakás ajánlat a Balaton partján, fejenként 5.000 Ft értékű ajándék wellnesskuponnal.
Kezdje az idei fürdő szezont a Demjén Gyógyfürdő és Aqua-parkban! A Cascade Majális csomag korlátlan belépési lehetőséget biztosít a Demjéni Gyógyfürdőbe!
Miskolctapolca - Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Felejthetetlen belföldi Családi Nyaralás Önnek és Családjának! A Bükk hegység kalandos kirándulásra invitál, a wellness szálloda pedig a túra után jól megérdemelt lazítást, pihenést biztosítja.
Alsóörs - Veszprém megye

Akciós pihenés a tavaszi Balaton parton - kényeztető wellness és festői panoráma! Last minute wellness akció!

Május 1-i ajánlatok

Május 1-i Hosszú Hétvége
Családi Wellness Hotel Gyula****superior

Május 1. Akció
Hotel Járja***

Május elseje Cserkeszőlőn!
Aqua-Lux Wellness Hotel***
Tavaszi ajánlatok
Nyári ajánlatok

Nők napja csomag
Bükkös Hotel**** & Spa

Demjéni álom
Hotel Cascade****superior

Édes kényeztetés
Abacus Business & Wellness Hotel****