Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

El sem hinné, mi készül a budapesti strandokon

2015. 05. 06. 17:43

Fürdőzés
Az idei strandszezonban elsőként a Dagály és a Palatinus Strandfürdő nyitotta meg a kapuit a fővárosi létesítmények közül. Számos kedvezménnyel, családi jegyekkel, "strandváró nappal" várják idén is a nap és a víz szerelmeseit a budapesti strandok.
A Budapest Gyógyfürdői Zrt. a strandszezonra való felkészülés jegyében közel 40 millió forint összeget fordított arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben, új szolgáltatásokkal várják a fürdőzésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A strandok területén közel 50 ezer egynyári virág ültettek, a nyári időszakban 35 hektár zöld területet gondoznak a kertészek.
Az idei strandszezonban is számos kedvezménnyel igyekeznek a strandokra csábítani a fiatalokat, családokat és a nyugdíjasokat is. A tavalyi év tapasztalatai alapján a belépő ára a Csillaghegyi Strandon az idei szezonban egységesen 900 forint, míg a Paskál Strandon egységesen 1200 forint lesz.
A kitűnőknek strandbelépő jár
A kitűnő bizonyítványt szerző, általános iskolai tanulóknak idén is ingyenes strandbelépővel kedveskednek a fürdők, melyet a gyerekek a bizonyítvány mellé kapnak meg a tanévzáró ünnepségeken.
A nyár folyamán számos családi program várja az érdeklődőket, 2015. június 29-július 12. között a Római Strandon, a Minimax Gyerekstrand keretén belül nemcsak Pici Cicával és Maci Kutyával találkozhatnak a gyerekek, hanem számos játékot próbálhatnak ki, elsősorban a vízhez kapcsolódva. Továbbá idén is megrendezik a Strandok Éjszakáját.
A standfürdők zárására tervezetten szeptember 6-án, vasárnap, kedvező időjárás esetén szeptember 13-án kerül sor. 
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem