Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ezek a világ legfurcsább hoteljai - képek

2015. 05. 03. 17:16

Hotelvilág
Nézze meg ezt a hét igazán különleges szállodát a nagyvilágból.
Sun Cruise Resort - Donghae, Dél-Korea
Ezek a világ legfurcsább hoteljai - képek
 
Szívesen kipróbálna egy luxushajót, de fél a tengeribetegségtől? Itt a megfelelő szálloda: ezen a hajón biztosan nem fog émelyegni a hullámoktól. A hotel prospektusa szerint minden megtalálható itt, ami egy luxushajón is és még a tenger látványáról sem kell lemondani, hiszen a hajó tetején lévő forgó étteremből tökéletes kilátás nyílik az óceánra.
Innel Hotel Zaandam - Amszterdam, Hollandia
Ezek a világ legfurcsább hoteljai - képek
 
Első látásra úgy néz ki ez a szálloda, mintha rengeteg kis házat egymásra raktak volna az építők. Valójában persze nem erről van szó, csak arról, hogy a tervezők szerették volna megőrizni a környék építészeti hagyományait, ezért tervezték ilyenre a szállodát, ami valóban látványosra sikerült.
9 órás kapszulaszálloda - Kyoto, Japán
Ezek a világ legfurcsább hoteljai - képek
 
Kizárólag azoknak ajánlott, akik nem szenvednek klausztrofóbiában. Japánban köztudottan kevés a hely, ezért igyekeznek minden rendelkezésre álló zugot kihasználni. Ebben a szállodában ez tökéletesen sikerült - a vendégek betérhetnek aludni egy-egy kapszulába, és dolguk végeztével már távozhatnak is. Álmukra minden kapszulában külön rendszer felügyel.
Faralda Crane Hotel - Amszterdam, Hollandia
Ezek a világ legfurcsább hoteljai - képek
 
Az 1894 és 1979 között működött hajógyár egyik hatalmas, 50 méter magas darujából alakították ki ezt a valóban különleges szállodát. Ha itt szeretnél szobát foglalni, tedd meg időben, mert a mindössze három lakosztályt jó előre lefoglalják az érdeklődők.
Sheraton Huzhou Hot Spring Resort - Huzhou, Kína
Ezek a világ legfurcsább hoteljai - képek
 
A fánk formájú szálloda alakja miatt vált ismertté - az épület két szárnya nem csak a levegőben, de a föld, illetve egészen pontosan a víz alatt is össze van kötve. Esténként látványos fényjáték hívja fel a figyelmet a szálloda különleges alakjára.
Hotel Jested - Csehország
Ezek a világ legfurcsább hoteljai - képek
 
Akár egy sci-fi helyszíne is lehetne ez az 1960-ban épült szálloda. Az 1012 méter magasból káprázatos panoráma nyílik Csehországra. A belül is indusztriális hatást keltő szálloda rendkívül népszerű a világ elől elvonulni vágyó turisták számára.
Spitbank Fort - Portsmouth, Nagy Britannia
Ezek a világ legfurcsább hoteljai - képek
 
Az egykori erőd a tenger közepén van, itt aztán tényleg teljes lehet a nyugalom. Ahogy a képen is látszik, a kényelem teljes, az erőd tetején medence várja a néhány szerencsést, aki megengedheti magának az itteni pihenést - és nem tart a szellemtől, aki a legenda szerint néha ijesztgeti a látogatókat.
Forrás: Anna.hu
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...