Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Sportolókat célzott meg a gyógyvíz

2015. 05. 02. 09:07

Fürdőzés
A termalfurdo.net is részt vett az április 26-i Fitbalance-on.
Az egészséges és aktív életmódot népszerűsítő rendezvényen a termalfurdo.net a hazai fürdőket, illetve a fürdőkultúrát szerette volna megismertetni a közönséggel. Mindenki, aki részt vett nyereményjátékunkon, mely során kettő darab két éjszakára szóló, félpanziós wellness hétvégét sorsoltunk ki, kapott ajándékba egy Fürdő kisokost.
Fürdő kisokos kiadványunk célja, hogy minél szélesebb közönséggel ismertesse meg a magyar gyógy- és termálvíz kincset, illetve, hogy a hazai fürdőkultúra hagyományait a 21. században se hagyja veszendőbe menni. Különösen fontos küldetés ez az egészségmegőrzés szempontjából, hiszen a hazai termálvizek a gyógyítás mellett a megelőzésre is kiválóan alkalmasak.
A Fitbalance egészségtudatos közönsége kifejezetten befogadónak bizonyult a témát illetően. Remélhetőleg a jövőben minél több hobbi és élsportoló ismeri fel, milyen kiváló lehetőséget biztosítanak a regenerálódásra, az izmok és az ízületek karbantartására a hazai gyógyvizek.
Nyereményjátékunk nyertesei:
Laroba Hotel: Pálfi Viktória
Hotel Karos Spa: Török Melinda
A nyerteseket e-mail-ben értesítettük.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Sárvári akciós ajánlatok

Merítsen erőt a természetből, a tavasz kirobbanó frissességéből Sárváron, ahol testközelben tapasztalhatja meg a természet energiáit. Az Ensana Thermal Sárvár ajánlatait most 15%-os SZÉP kártya kedvezménnyel foglalhatja le.Megnézem