Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Németek szállják meg Hévízt

2015. 04. 24. 17:52

Fürdőzés
Az idei szezonban is több charterjárat közlekedik német és svájci városok, valamint Hévíz között. A későbbiekben akár Egyiptomból is érkezhetnek repülők Hévízre.
Április 11-én megérkezett a Hévíz-Balaton Airportra az idei első charterjárat. A Lufthansa Regional gépe Frankfurtból hozott 77 utast a Mutsch Ungarn Reisen szervezésében. A következő időszakban Frankfurton kívül még Düsseldorfból, Friedrichshafenből, Baselből és Zürichből fognak charterjáratok érkezni a Hévíz melletti reptérre. Júniustól pedig az egyik hazai utazási iroda a törökországi Antalyába indít járatokat a Hévíz-Balaton Airportról. A tapasztalatok szerint egyébként a német nyelvterületről érkező járatokkal nem csak Hévízre, hanem Bükfürdőre, Sárvárra és Zalakarosra is érkeznek vendégek.
Papp Gábor, Hévíz polgármestere a charterszezon indulása kapcsán elmondta azt is, hogy tárgyalnak további légitársaságokkal is. Így elképzelhető, hogy hamarosan Skandináviából és Csehországból is érkeznek repülőgépek Hévízre. Sőt, a későbbiekben szóba jöhet egy egyiptomi légi járat is. Az utóbbi annak kapcsán vetődött fel, hogy az elmúlt héten egyiptomi szakmai delegáció járt Hévízen. Ezen a megbeszélésen pedig részt vett az EgyptAir magyarországi vezetője is, aki teherszállítások és chartergépek kapcsán is látna fantáziát a sármelléki reptérben.
Forrás: Termál Online
Fürdőajánló
Hévíz Tófürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem