Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Majális Zalakaroson: még az X-faktor sztárja is ott lesz

2015. 04. 24. 07:11

Útitárs
Még nincs ötlete, hol töltse a szabadidejét? Kirándulni szeretne, vagy csak igazán pihentető napokra vágyik? Akkor a virágos kisváros, Zalakaros a legjobb választás lehet önnek és családjának.
A zalai táj szépsége, a dimbes-bombos kerékpárútvonalak, és kényeztető wellness kezelések mind-mind segítenek a kikapcsolódásban.
Wellness birodalom a Karos Spa-ban
Kevés hotel büszkélkedhet olyan hatalmas wellnessvilággal, mint a zalakarosi szálloda. Az öt belső és két külső medence körül mindenki megtalálja a leginkább neki valót, amelyben kellemesen ellazulhat, pihenhet. De akár kedvükre pezsgőfürdőzhetnek, vagy kipróbálhatják a bioszaunát, a gőzkabint vagy a jégbarlangot. Sőt, a több ütemben megszépülő szauna világukban élvezhetik a gyógyító hatású sótéglák között a teljes a pihenést. Legújabb wellness szolgáltatásaik közé tartozik a gyermek wellness és a gépi nyirokmasszázs; mindkettő úttörőnek számít az országban.
Hagyományőrző Majális
Már nincs is két hét és itt van május első hétvégéje, a majális és egyben az anyák napja. A Karos Spa a rendszeres zenés esteket kibővítve még több meglepetéssel várja vendégeit. Nem maradhat el a tradicionális májusfaállítás, lesz lehetőség pónilovaglásra, a gyerkőcök élvezhetik Hugi néni bábszínházát, sőt szombaton délután még solymászbemutatót is tartanak a szálloda udvarán. Természetesen sztárfellépő nélkül sem maradhatunk ezen a hétvégén, a hölgyek nagy kedvence, a 2. X-Faktor győztese, Kocsis Tibor dobogtatja meg a hölgyek szívét.
Tavasszal is változatos programok minden korosztálynak
A Karos Spa nemcsak a családoknak, hanem a legtöbb korosztálynak szeretne kedveskedni, persze ez nem is olyan nagyon egyszerű. A nyugdíjasoknak a kedvező hétköznapi árak és a 10 százalékos nyugdíjas kedvezmény mellett a hétköznapi programokon hagyományőrző estekkel, operett műsorral, vagy folklór táncbemutatóval kedveskednek. A hétvégékre leginkább a fiatal párok, kisgyermekes családok érkeznek, akik mindig kíváncsiak a tehetségkutatókban felbukkanó hírességekre és a változatos gyermekprogramokra.
Próbálja ki ön is a Karos Spa különleges szolgáltatásait és színvonalas programjait és biztosan felejthetetlen élményekkel gazdagodik!
Csomagajánlat: Majális a Karos Spa-ban
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem