Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Izgalmas csúszdavilág és fedett hullámmedence vár megvalósításra

2015. 03. 03. 17:10

Fürdőzés
Az idén 50. születésnapját ünneplő Zalakarosi Fürdőben az elmúlt évek nagyberuházásai után sem pihennek, és új fejlesztésekkel szeretnék megcélozni a 17-35 éves korosztályt.
Zalakaros kiemelt stratégiai célja az egészségturizmus, amellyel összhangban folyamatos fejlesztésekkel találkozunk a kerékpáros és ökoturizmus területén, mondta Novák Ferenc, a fürdőváros polgármestere a hétvégén megrendezésre került "Utazás 2015" kiállítás szakmai napján. Emellett kiemelte, városa különösen büszke arra, hogy Magyarország "Top 10" helyéből az előkelő 5. helyre rangsorolják a zalaiakat. Említést tett még különleges turisztikai attrakciójukról: a szárazcsúszdáról, amelyet májustól vehetnek majd birtokukba a hozzájuk érkezők, és azt, hogy 400 méter hosszú erdei kerékpárút vezet náluk tavasztól a tóhoz. Az erdőben tekeregve különben akár megtekinthető különleges, védett növényviláguk is, külön érdekesség a fehér zászpa, a tőzike, a ragacsos kutyanyelv és a lónyelvű csodabogyó - hiszen ezek csak az ő dombos vidékükön tekinthetők meg.
A hosszú távú sikert az egészségturisztika biztosíthatja, amelyhez minél több korcsoportot szeretnénk hozzákapcsolni, tette hozzá mindehhez a Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, Krampek Mihály. Az idén 50. születésnapját ünneplő  komplexum a 2012-13. évben megvalósult nagyberuházások után - strand és fedett fürdő kialakítása történt akkor - idén pályázatot ad be azért, hogy jövőre elkezdhessék azt a beruházást, amellyel a hozzájuk érkező idősebbek és kisgyerekek után egy másik generációt - a 17-35 évesig bezárólag - céloznának meg: izgalmas csúszdavilágot és egy fedett hullámmedencét építenek, amennyiben elnyerik mindehhez idén a kellő támogatást.
Forrás: Turizmusonline.hu
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Sárvári akciós ajánlatok

Merítsen erőt a természetből, a tavasz kirobbanó frissességéből Sárváron, ahol testközelben tapasztalhatja meg a természet energiáit. Az Ensana Thermal Sárvár ajánlatait most 15%-os SZÉP kártya kedvezménnyel foglalhatja le.Megnézem