Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Tavasszal még Caramel is Zalakaroson lesz

2015. 02. 24. 09:18

Útitárs
Zalakaros legnagyobb wellness szállodája tavasszal is színvonalas programokkal várja vendégeit.
Végre itt a jó idő, virágzik a természet, mindenki szívesebben mozdul ki otthonról, kirándul. A tavasz beköszöntével - egész márciusban - különleges sztárvendégekkel, változatos programokkal és kedvezményes árakkal rukkol elő a Hotel Karos Spa.
Nőnapi forgatag sztárfellépővel
A nőnap hazánkban lassan több mint 100 éves múltra tekint vissza, mely a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Így ebből az alkalomból a szállodában is a hölgyeké lesz a főszerep, március 6-án péntek este Caramel kápráztatja el a nézőközönséget, ízig-vérig "caramelles" dalokkal.
Szombat este a világ másik végére repítik el a vendégeket, Latin Amerikába, ahol megismerkedhetnek a salsa varázslatos világával. Sőt, még tehetségüket, kreativitásukat is megmutathatják, hiszen egy táncoktatással összekötött bemutatóra invitálják az érdeklődőket.
Márciusi program kavalkád
A nevetés az egyik legjobb stresszoldó, frissen és éberen tarja az elmét, kikapcsol és feltölt. Március 21-én a humor nagyágyúja, Dombóvári István a Dumaszínház oszlopos tagja nevetteti meg a közönséget.
A hónap utolsó hétvégéjén pedig klasszikusabb vizekre eveznek a hotelben, egy kisebb fúvószenekartól lehet majd modern köntösbe bújtatott zenéket hallgatni, hagyományos hangszereléssel.
Mindent a feltöltődésért
Természetesen a pihenés elengedhetetlen velejárója a Karos Spa széleskörű szolgáltatásainak. Több mint száz féle kényeztető beauty és gyógykezelés közül lehet válogatni, mely most még tovább bővült, hiszen bekerült a repertoárba a gépi nyirokmasszázs, mely rendkívül kellemes és pihentető érzést biztosít, segít az ellazulásban és a pihenésben is.
A szálloda szauna részlege is megújult, szebb külsőt kapott, és még nincs vége, hiszen a napokban beépítésre kerülnek a sótéglák is, melynek pozitív hatásait az allergiások és asztmások élvezhetik leginkább.
Élvezze ki a tavasz első napsugarait, pihenjen egy nagyot Zalakaroson, ahol a nyugalom és pihenés várja az oda látogató vendégeket.
Csomagajánlat:
Tavaszi wellnessakció
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem