Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Varázsoljunk tavaszt szervezetünk számára

2015. 02. 16. 17:44

Wellness
Támogassuk szervezetünk hatékony működését a Füredi AkVarION Q10 koenzimet tartalmazó üdítőitalokkal.
A Q10 koenzimet a szakirodalomban az energiafelszabadítás katalizátorának is nevezik, időskori csodaszerként beszélnek róla. 
A Q10 koenzimet az emberi szervezet állítja elő, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökkenhet. Q10 koenzimre mindenkinek szüksége van egészségi állapottól függetlenül, hiszen az emberi szervezet létfontosságú folyamataiban tölt be meghatározó szerepet. Segíti a sejtek anyagcseréjét, a méregtelenítést, fontos a szövetek fiatalos rugalmasságának megőrzéséhez. Jelentős szerepe van a fogak és fogíny rendben tartásában, jótékonyan hat szívünk egészségére és teljesítményére, nem utolsó sorban ismert antioxidáns hatása.
Katalizáló funkciójából adódóan kulcsfontosságú a sejtek energiatermelésében, így kondícióban és teljesítőképességben rövid időn belül mérhető a hatása.
Nagy László világhírű kézilabdázó segítségével fejlesztették ki az AkVarION Q10 koenzimet tartalmazó sport üdítőitalt, melyet egyelőre kétféle ízesítésben kínálnak. Az alma-menta ízű AkVarion, alma-menta és ginkgo kivonatot tartalmaz a vízoldékony Q10 koenzim mellett, míg a gyömbér kivonatos változatban az articsóka kivonat harmonizálja a gyömbér jellegzetes ízét. A sportolók igényeihez igazodva mindkét ízesítésben szénsavas és szénsavmentes változat is kapható.
Nem csak sportolóknak ajánlják a Füredi AkVarION-t, hanem mindazoknak, akiknek szükségük van egy kis plusz energiára, illetve akik szeretnének tenni azért, hogy az öregedési folyamatot kissé lassítsák.
További információt a www.furediion.hu/ vagy a www.furedilugosviz.hu/ oldalakon.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...