Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Mit keres Zalakaroson Caramel és Bereczki Zoltán?

2015. 01. 30. 15:31

Útitárs
Zalakaros legnagyobb wellness szállodája hagyományaihoz híven jobbnál-jobb programokkal várja vendégeit.
Kipihenné az év eleji fáradalmakat? Szeretne elszakadni a zűrös hétköznapoktól? Ehhez a legjobb választás a Karos Spa, hiszen családias hangulatban, kényelmes spa superior szobákkal, valamint óriási vendégszeretettel várják az ide látogatókat.
Valentin napon lepje meg párját egy wellness kikapcsolódással
Ez a nap más, mint a többi, ilyenkor a szereteté, a szerelemé a főszerep. Most itt az idő, hogy mosolyt csaljon kedvese arcára, ebben segíthet a Karos Spa romantikus programjaival és különleges ajánlataival. Ha máskor nem is tudnak annyi időt egymásra fordítani, legalább ezen a különleges napon tegyék meg azt. Zalakaroson romantikus gálavacsora, afrodiziákumos ételkülönlegességek, kényeztető wellness kezelések és szombat esti sztárfellépő, Bereczki Zoltán várja lírai dalaival a szerelmeseket!
Már meg is érkezett a tavasz, virágzik a természet
A nőnap hazánkban lassan, több mint 100 éves múltra tekint vissza, mely a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezéséne napja. Így ebből az alkalomból a szállodában is a hölgyeké lesz a főszerep, március 6-án péntek este Caramel kápráztatja el a nézőközönséget. Ízig-vérig "carameles" dalokkal fogja meglepni a vendégeket, különleges hangjával, zenei stílusával és egyedi hangszereléssel fűszerezve.
És ami még hátra van, az az édenkerti wellness
A szálloda wellness részlege több mint 4000 négyzetméteren terül el, széleskörű szolgáltatásokkal és kényeztető beuty kezelésekkel várja vendégeit. A napokban megújuló szauna részlegükön közel kétszáz darab sótéglát építenek be, mely az Önök egészségét, testi, lelki nyugalmát szolgálja.
Jöjjön el Zalakarosra, a fürdők városába, a Karos Spa-ban öt beltéri medence várja Önt és családját.
Csomagajánlat:
Valentin hétvége a Karos Spa-ban
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...