Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Vadregényes szerelem: el tud képzelni ennél romantikusabbat?

2015. 01. 31. 08:45

Útitárs
Egyre közeleg a Valentin-nap, idén egy egész hétvégén át lehet ünnepelni a szerelemet.
Nyakunkon a Bálint-nap, így egyre sürgetőbbé válik, hogy kitaláljuk, mivel lephetnénk meg életünk szerelemét ezen a jeles napon. Idén nagy szerencséje van az ünnepelni készülő pároknak, ugyanis február 14. szombatra esik, így tökéletes alkalom ez arra, hogy az egész hétvége a romantikáról szóljon.
Ha valami igazán különlegessel szeretné meglepni élete párját, látogassanak el Miskolctapolcára, ahol hazánk egyetlen barlangfürdője üzemel. Miskolctapolca igazi kuriózum a termálfürdők palettáján, Európában is egyedülálló, hiszen karsztban ilyen magas hőfokú víz nem található másutt. A fürdőtől alig pár lépésre helyezkedik el, a Hotel Kitty, ahol kifejezetten a Bálint-napra összeállított csomaggal várják a szerelmeseket.
Pezsgő és barlangfürdő
A Valentin csomag része - a svédasztalos reggeli és háromfogásos vacsora mellett - a romantikus szobabekészítés. Azonban, ha valami igazán extrát szeretnénk erre a különleges alkalomra, némi felár ellenében akár panorámás szobát vagy lakosztályt is választhatunk. Érkezéskor pedig pezsgővel lepik meg a szerelmes párt, akik tovább forrósíthatják a hangulatot a szálló wellness részlegében található infrakabinban, finn szaunában és jakuzziban.
Kevés romantikusabbat lehet elképzelni, mint egy fürdőzést kedvesünkkel egy természet alkotta tavas barlangban. Szerencsére a szálló kedvezményes belépőket is biztosít a vadregényes hangulatú miskolctapolcai fürdőbe, amiről azt érdemes tudni, hogy a víz és a barlang klímája is gyógyhatású - főként ízületi betegségek esetén ajánlott. A víz sótartalma azonban alacsonyabb, mint a gyógyvizeké, így korlátlan ideig lehet pancsolhatunk benne kedvesünkkel.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem