Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Forró hangulat - Így újra szerelembe eshet

2015. 01. 30. 07:28

Útitárs
Mindjárt itt a Valentin-nap, jobban teszi, ha már most kiválasztja a hétvégi programot.
Nyakunkon a Bálint-nap, így egyre sürgetőbbé válik, hogy kitaláljuk, mivel lephetnénk meg életünk szerelemét ezen a jeles napon. Idén nagy szerencséje van az ünnepelni készülő pároknak, ugyanis február 14. szombatra esik, így tökéletes alkalom ez arra, hogy az egész hétvége a romantikáról szóljon.
Ha szeretnénk magunk mögött hagyni a város zaját, Kistelek kiváló célpont lehet számunkra. A természet lágy ölén fekvő Csongrád megyei kistelepülés tökéletes helyszín a szenvedély felélesztésére és a teljes kikapcsolódásra.
Romantika wellnesszel fűszerezve
Hogy tökéletes legyen a Valentin-napi élmény, az Aqua Hotelben választhatunk kifejezetten erre a romantikus hétvégére kialakított páros csomagot. A szerelemesek a szokásos szolgáltatások mellett részt vehetnek egy 25 perces forró olajos masszázson, az estét pedig egy Valentin-napi ünnepi vacsora és műsoros est teszi majd még emlékezetesebbé.
A pároknak aktív kikapcsolódásra is van lehetőségük, a szállodából közvetlen átjárás biztosított a Kisteleki Termálfürdőbe, ahol úszómedence, élmény- és gyógymedence, valamint szauna garantálja a tökéletes pihenést. A 2000 méterről feltörő 84 fokos hévíz kiválóan alkalmas ízületi és mozgásszervi megbetegedések, egyes nőgyógyászati panaszok enyhítésére, valamint megelőzésére. Ha pedig szerelem tüze és a termálvíz nem melegítene eléggé, a két finn szauna garantálja a forró hangulatot.
A vizes élményeken túl a párok édes kettesben kirándulhatnak a csodálatos dél-alföldi tájon. A környék pusztái, folyói, tavai, nemzeti parkjai és erdői lehetőségek széles tárházát nyújtják. Túrázni is megéri, de egy kellemes romantikus séta is remek kiegészítése lehet a Bálint-napi hétvégének.
Termálfürdő.net
Fürdőajánló
Kisteleki Termálfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...