Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Olcsón adjuk magunkat

2015. 01. 29. 07:24

Fürdőzés
A trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint Magyarország a top 5 legolcsóbb európai úti cél között volt 2014-ben.
A legolcsóbb ország Bulgária volt az elmúlt évben, ahol a 2014-es átlagár alig 20 000 forint, de hasonló volt a szállás átlagár Lengyelországban és Romániában is. Magyarország a negyedik legolcsóbb európai úti cél volt tavaly. A legolcsóbb városok listájára ugyancsak felkerültünk.
Olcsón adjuk magunkat
Nagyítható táblázat a cikk jobb oldalán
 
A legdrágább ország Svájc volt, kiemelkedő 62 000 forintos átlagárral, de Norvégiába, az Egyesült Királyságba, Dániába és Svédországba is, átlagosan 45-50 000 forintért foglalhattak szállást az utazni vágyók. A városokat illetően Genf, London, Velence, Párizs és Stockholm kímélte legkevésbé a pihenni vágyók pénztárcáját.
Forrás: Turizmus.com
Táblázat: Turizmus.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem