Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Épp itt az ideje, hogy hagyja magát elvarázsolni

2015. 01. 27. 19:59

Útitárs
Februári varázslatok a pörgés és a romantika hullámhosszán, Zalakaroson.
Ez az év eleji időjárás már-már azt hivatott jelezni, hogy tél és hó ide vagy oda, lassacskán közeledik a tavasz és a jó idő, szóval bátrabban megindulhatunk akár messzebbre is, hogy a munka mellett szerezzünk új élményeket a 2015-ös évben is, hiszen megújulásra, új és néha más és más impulzusokra, feltöltődésre mindig szükség van.
Vegyük hát az irányt az otthonunktól kicsit vagy nagyon távolabb és célozzuk meg Zalakarost, a Budapesttől 200 kilométerre fekvő, télen-nyáron csodás zalai várost, ahol az élet soha sem áll meg. Az állandó pörgést, a folyamatos programlehetőségeket maga a város rendezvényei, a város gyógy- és élményfürdője, valamint annak szabadtéri és fedett gyermek és családi élménybirodalma, illetve a legkülönfélébb vendéglátó- és szálláshelyek biztosítják.
Átlépve a határokat
Már a Zalakaros táblát átlépve érezni a város árasztotta nyugalmat, a tiszta levegőt és a vidéki élet minden szépsége csak úgy ragadja magával az ide érkezőket. A feltöltődés, a pihenés már ilyenkor kezdetét veszi.
Aztán tovább haladva a szállodák, éttermek, parkok és látványosságok erdejében a város központjában elénk tárul a város varázslatos miliővel körülölelt szállodája, a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel. Már a nevéből is látszik, hogy itt valami varázslatra, valami csodára lehet számítani.
A varázslat birodalma a város közepén
A szálloda nevében a varázslatos - Magic jelző tökéletesen, egy szóban foglalja össze a hotel hangulatát, építészeti stílusát, a személyzet vendégszeretetét, a szolgáltatáskínálat milyenségét és egyben az élményt, ami minden ide érkezőre vár.
És ha már említettük Zalakaros sokszínű programkínálatát, akkor itt is megtesszük, hiszen a 2015-ös év februárja a MenDan-ban is fantasztikus ajánlatoktól, sztároktól, fergeteges buliktól lesz hangos.
Ha már február, akkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül az ilyenkor szokásos maskarás ünnepet, a romantikát kedvelők örömére a Valentin-napot és hűek maradva a szálloda minőségi gasztronómiai kínálatához, a téli, vidéki élet hagyományát, a disznótort sem.
Február első hétvégéjén a szálloda vendégeit MenDan Röfiségek, avagy Disznótoros Hétvége várja, ahol részt vehetnek a disznótor előkészületeken, megismerhetik a hagyományos vidéki tor szinte szertartásos momentumait, megkóstolhatják a frissen sült finomságokat, valamint a büféasztal is fenomenális disznóságokkal kényeztet.
A második hétvége a szerelmeseké. Csaljon Ön is mosolyt és szerelmes tekintetet párja arcára, szerezzen újra boldog pillanatokat, felidézve az ismerkedés, az együtt töltött idő emlékezetes momentumait! Szállodánk környezetével, wellness kényeztetésével, Valentin-napi programjaival leveszi válláról a terhet, ezen a hétvégén Önöknek csak annyi a dolguk, hogy egymásra figyeljenek. 14-én Rakonczai Imre kápráztat el majd mindenkit lágy dallamaival.
A harmadik hétvége egy szuper lehetőség azok számára, akik szeretnék kipróbálni a szálloda kényeztetését, hiszen a havonta egy alkalommal megrendezésre kerülő tesztnapok ajánlat a lehető legkedvezőbb, azaz álomáron kínálja szolgáltatásait ezekben a napokban.
És akkor nem maradhat el a farsangi karnevál sem! A hónap utolsó hétvégéje a farsangi mulatság jegyében telik majd, felnőttek, gyerekek, azaz a család apraja-nagyja maskarába öltözhet és rophatja a táncot a szombat esti bálon.
Szóval kalandra és Karosra fel mindenki, élvezzék ki a város és a szálloda gazdag programkínálatát és vendégszeretetét!
Szállásajánlat: MenDan Feltöltődés
Termálfürdő.net
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem