Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Na, ezért nem kell otthon tölteni a szilvesztert

2014. 12. 22. 07:34

Útitárs
Biztosan ön is gondolkozott már azon, milyen lehet egy igazán fergeteges szilveszteri parti, amikor nem csak azért bulizik mindenki, mert kötelező, és senki nem ragad a konyhában éjfélkor a lencse és a főtt virsli mellett. Ha az imént lefestett kép nem volna elég meggyőző, itt van még öt érv, miért járunk jobban, ha inkább elutazunk az év utolsó napjaiban egy jó kis wellness szállodába.
1. Kipihenhetjük az ünnepek előtti pörgést: a karácsonyt megelőző időszak mindig rengeteg feszültséggel és rohangálással jár. A termálvíz és a szauna a legjobb hely arra, hogy végre leeresszünk kicsit és pihenjünk.
2. Nem kell készülődni: bőven elég volt megfőzni a karácsonyi menüt. Nem hiányzik senkinek, hogy még az év utolsó napjait is lencsefőzeléket és disznósültet készítve töltse el.
3. Nem kell takarítani: így garantáltan elkerülhetjük, hogy egy "jó indulatú" rokon csak úgy beugróban teleszórja a lakást konfettivel és szerpentinnel - a takarítást persze ránk hagyva.
4. Mindent készen kapunk: nem kell törődni az ital- és ételvásárlással, de még csak azon sem kell rágódnunk, hogy melyik házibulit válasszuk, vagy elmerüljünk-e a városi éjszakai életben.
5. Helyben a gyógyír a másnaposságra: az átmulatott este után egyszerűen csak kigőzöljük magunkból a bevitt méreganyagokat és regenerálódunk a termálvízben - természetesen megfelelő mennyiségű ásványvíz bevitel mellett.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...