Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ez a tökéletes karácsonyi ajándék férfiaknak

2014. 12. 07. 08:42

Fürdőzés
Nem tudja, mit adjon párjának, sógorának vagy apósának karácsonyra? Nézze meg férfiaknak szóló ajándékötleteinket.
Már megint egy üveg ital vagy egy újabb borotválkozó szett? Ha nem szeretné, hogy az ön ajándéka is egy szekrény mélyén porosodjon jövő karácsonyig, akkor adjon valamilyen felejthetetlen élményt a szeretet ünnepén.
Aki azt hiszi, a wellness valamilyen lányos dolog, az nagy tévedésben van. Számos szálláshelyen találni olyan csomagajánlatot, mely tökéletes ajándék lehet uraknak is. A férfiak többsége ugyanúgy szeret szaunázni és fürdőzni, mint a hölgyek, ráadásul igen sok helyen akadhatunk kifejezetten férfiaknak szóló programokra, uraknak ajánlott masszázsokra vagy fürdőkezelésekre.
Aktív pihenés
Remek ajándék lehet a wellnesszel egybekötött aktív pihenés, válasszunk olyan helyet, ahol el lehet menni egy kellemes erdei sétára vagy kirándulásra, mikor már elég volt a szaunából és fürdőből. De az is jó megoldás, ha az ajándékozott hobbija alapján választunk egy olyan wellness szállót, ahol többféle sportolási lehetőség is adott, például a szokásos konditerem mellett lehet teniszezni, biciklizni esetleg bowlingozni.
Kultúrára éhes vagy könnyedebb programokra vágyó férfiak esetében egy városnézéssel egybekötött wellness élmény is szóba jöhet, de könnyen megörvendeztetjük az urakat úgy is, hogy kedvenc üveg borukat készítetjük be a szobába.
Élesszük fel a szenvedélyt karácsonykor
Ha párunknak adjuk ajándékba a wellness csomagot, duplán jól járunk, hisz amellett, hogy örömet szerzünk neki, remélhetőleg minket visz majd magával. Éppen ezért arra is felhasználhatjuk a karácsonyt, hogy kicsit felpezsdítsük a szerelmi életünket. Választhatunk olyan wellness csomagot, melyhez romantikus vacsora vagy páros masszázs, esetleg pezsgőbekészítés is jár.
Az élményajándék további előnye, hogy könnyedén a pénztárcánkhoz szabhatjuk. Nem muszáj feltétlenül a teljes csomagot kifizetni, azt is megtehetjük, hogy értékalapú ajándékutalványt vásárolunk valamilyen címletben.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...