Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Új medencék épülnek a mezőkövesdi hotelben

2014. 11. 28. 12:42

Hotelvilág
A mezőkövesdi Hajnal Hotel tervezett új medencéinek kiépítése - önerőből - december elsején kezdődik, és várhatóan jövő májusban elkészül.
A közelmúltban lezajlott szállodai felújítás része volt a nyílászárók cseréje, a mágneszáras ajtók beszerelése, a szobák felújítása, hőszigetelés, napelemes fűtés, udvar térkövezése és a gyógyászati részleg többmilliós felszerelése, új gépekkel. A wellness rész fejlesztése, illetve áthelyezése a medencék építkezési munkáitól függ. Amint azt Lázár Sándor tulajdonos-igazgató elmondta, egy teljesen új részleget szeretnének itt kialakítani.
A Zsóry Gyógy és Strandfürdő szomszédságában lévő Hajnal Hotel több mint tíz évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult útjára. Az 54 szobás, 120 fő befogadására alkalmas szálloda saját gyógyvízzel rendelkezik, melyet a 485 méter mélyből feltörő 36-38°C-os forrás táplál. A gyógymedence egész évben üzemel, nyáron nyitott, télen fedett formában.
Forrás: Turizmus.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem