Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Adventi mártózás: így készülnek a fürdők a karácsonyra

2014. 11. 27. 07:24

Útitárs
A fürdővárosok is készülnek a karácsonyra, összeszedtük hol, milyen programmal várják a mártózni vágyókat az első adventi hétvégén.
Budapest: az Aquaworld élményfürdőben Jump Week-End néven tartanak rendezvényt szombaton és vasárnap. Ezen a két napon reggeli tornával, rengeteg gyermekprogrammal, játékos vetélkedőkkel és csúszdaversennyel várják a fürdővendégeket.
Debrecen: ezen a héten is minden nap - késő délután - szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. November 29-én szombaton vízi aerobik lesz a hullámmedencénél. Szintén ezen a napon reggel kézműves foglalkozásokat tartanak a gyerekjátszóházban.
Harkány: novemberben is folytatódnak a pénteki éjszakai fürdőzések. A gyógyfürdő ezeken a napokon 20 órától éjfélig tart nyitva.
Adventi mártózás: így készülnek a fürdők a karácsonyra
Harkány
Hajdúszoboszló: a fürdőben most nem szerveznek külön programot, viszont a városban annál inkább. November 28-án Belmondo koncert lesz a Rock Caféban, 29-én pedig karácsonyi kézműves vásár a Bocskai Rendezvényközpontban.
Hévíz: november 28-án kezdődik a város adventi programsorozata.
Orosháza: karácsonyi falu várja az ide látogatókat, a vásár mellett korcsolyapálya is lesz, ahol délelőttönként diákok, délutánonként pedig bárki ingyenesen csúszkálhat.
Tamási: pénteken szauna estet rendeznek a fürdőben, szombaton pedig éjfélig tart nyitva a létesítmény.
Zalakaros: november 29-én szombaton veszi kezdetét az Adventi Hétvégék nevű rendezvénysorozat. Lesz adventi vásár és forralt boros est a fürdő előtti sétányon, aquafitness, aquasalsa és mesetorna, de adventi díszeket is lehet készíteni, illetve hagyományos betlehemi műsorral is készülnek.
Adventi mártózás: így készülnek a fürdők a karácsonyra
Zalakaros
Forrás: Termál Online, Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...