Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Hatalmas adventi koszorúja lesz Orosházának

2014. 11. 26. 17:15

Útitárs
Idén is megrendezik az Orosházi Advent elnevezésű rendezvényt.
Orosháza Főtér-rendezvénytéren a karácsonyt megelőző hetekben karácsonyi falu várja az ide látogatókat a forralt bor, kürtöskalács kellemes illatával, kirakodóvásárral a hét minden napján. Lesz adventi-naptár, karácsonyi mesekönyv és életnagyságú betlehem.
A karácsonyi vásár mellett korcsolyapálya is épül, délelőttönként diákok, délutánonként pedig bárki ingyenesen használhatja. Az adventi vasárnapokon különleges műsorral készülnek a város közoktatási intézményei, ehhez pedig sztárfellépők előadásai párosulnak.
Hét éve, hogy hatalmas adventi koszorúja van a városnak, amely méltó helyszíne az ünnepvárásnak. A gyertyagyújtásokon ezúttal Orosháza gazdasági szereplői kapnak szót.
Idén jótékonysági kezdeményezést is útjára indítanak: a naptár 24 ablakát óvodás csoportok nyithatják ki, melyben az orosházi vállalkozók és cégek ajándékai találhatók.
Forrás: Turizmus.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem