Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ez történik, ha elkezd tudatosan élni

2014. 11. 22. 17:47

Wellness
Összeszedtük kilenc pozitív következményét a tudatos életnek.
Ahogy azt már korábbi cikkünkben is megírtuk, akárcsak a tavasz, az ősz is kiváló lehetőséget biztosít számunkra a megújuláshoz, gondolkodásunk és napi rutinunk megváltoztatásához. Ennek jegyében érdemes fontolóra venni az egyik legújabb wellness trend, az úgynevezett "tudatos élet" koncepciójának beiktatását mindennapjainkba. A "tudatos életen" azt kell érteni, hogy nyitottak vagyunk a körülöttünk lévő dolgokra és képesek vagyunk megtapasztalni a jelent. Íme kilenc pozitív következmény arra az esetre, ha ön is megpróbálja a hétköznapokat "tudatosan megélni".
1. A legboldogabb emberek mindig a jelenben élnek. Tanulnak a múltból, terveznek a jövőt illetően, de élvezik a pillanatot.
2. Jobban tudatosítjuk az elménk és a testünk közötti kapcsolatot, ezáltal megismerhetjük, miként hatnak ránk fizikailag a negatív érzelmek.
3. Lelassítunk és élvezzük az életet.
4. Észrevesszük a körülöttünk található szépet és kapcsolatba lépünk a természettel.
5. Rájövünk, hogy minden a szeretetről szól: érezzük, adjuk és kapjuk.
6. Javul az önismeretünk, melynek köszönhetően könnyebben felismerjük korlátainkat és változtatunk a negatív gondolatokon.
7. Kipihentebbek, nyugodtabbak, békésebbek leszünk, csökken a stressz szintünk.
8. Tudatosodik bennünk, hogy semmi sem állandó, így nehéz időkben is tisztában leszünk vele, ez is el fog múlni. Ahogy látjuk, hogy minden változik körülöttünk, rájövünk: a változás nem rossz dolog, sőt, akár jó is lehet és nem érdemes félni tőle.
9. Mivel a jelenre koncentrálunk, jobban tudunk fókuszálni arra, amit éppen csinálunk.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem