Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ezért jobb Budapest, mint Prága

2014. 11. 21. 17:35

Fürdőzés
Az amerikai Budget Travel novemberi számában jelent meg egy rövid írás Budapestről.
A cikk különböző, kevésbé ismert desztinációkat hasonlít népszerűbb úti célokhoz az alapján, melyik helynek jobb az ár-érték aránya. Az összefoglalóban megismerhetjük azokat az érveket, miért érdemes Prága helyett inkább Budapestre utazni, valamint az újságíró néhány programjavaslattal is szolgál az olvasó számára. A 680 ezer előfizetővel rendelkező havilapban megjelent cikkhez a Magyar Turizmus Zrt. New York-i képviselete szakmai információkkal járult hozzá. A cikk itt érhető el.
Jól szerepel Budapest
Budapest egyébként idén több nemzetközi toplistán is igencsak jól szerepelt. A Condé Nast Traveler utazási magazin legfrissebb toplistáján is megelőztük Prágát, de még Rómát és Barcelonát is. Szintén a Conde Nast Traveler utazási magazin olvasóinak szavazatai alapján Európa második legjobb városa lett fővárosunk. Egy másik nemzetközi felmérés szerint pedig Budapest a 15. legbulisabb város.
Forrás: Turizmus.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...