Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Izzadjon együtt olimpikonjainkkal

2014. 11. 01. 10:19

Útitárs
Az olimpiai ezüstérmes Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel kajak négyes mellett a világ- és Európa-bajnok Kucsera Gábor, az Európa-bajnok Szalai Tamás kajakosok is részt vesznek a november 2-i 9. DECATHLON FittAréna programján.
A sportolók maguk is végignyomnak két edzést is. Előbb 13.10-kor a kranking, majd utána a blackroll órán állnak be és dolgoztatják meg magukat. Ha valaki semmit sem vagy keveset tud ezekről a mozgásfajtákról, már csak azért is látogasson el vasárnap a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, mert ott megismerkedhet - sok minden más mellett - ezekkel az ágazatokkal is.
23 színpadon, 12 tematikus teremben, több mint 200 fellépővel zajlanak majd a legújabb trendeknek megfelelő órák, miközben a látogatókat 4000 négyzetméter alapterületű Fitnesz Park és Életmód Expo várja több mint 100 kiállítóval. Tavaly több mint 5700 lelkes fitneszrajongó tombolt az órákon vagy nézelődött az egészséggel és életmóddal kapcsolatos kiállítások rengeteg újdonsága között. Idén sem lesz meglepő a hasonlóan nagy érdeklődés, hiszen újra a legismertebb oktatók tartanak órákat: Varró Gyula, Katus Attila, Tatarek Rezső, Péntek Enikő, Runbint Réka & Schobert Norbi és a Sifi & Kangoo Team.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...