Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Így garantáltan felpezsdíti a szerelmi életét

2014. 10. 28. 19:12

Útitárs
A novemberi hűvös napok kiváló lehetőséget kínálnak egy kis forró romantikához. Utazzon el és erősítse meg új élményekkel párkapcsolatát.
A novemberi hideg napokon nincs is jobb annál, mint amikor végre összebújhatunk kedvesünkkel a meleg szobában. Az pedig nem is kérdés, hogy minden kapcsolatnak szüksége van időnként egy kis izgalomra. Ötvözzük hát a két elképzelést és ruccanjunk el közösen a wellness világának melegébe, ahol nem csupán az újdonság varázsa hathat ránk, hiszen kifejezetten pároknak szóló programokkal próbálják felcsigázni a szerelmeseket. Luxuskezelések, távol-keleti hangulat, pezsgő és csokoládé, sétakocsikázás, érzéki illatok - így garantáltan felpezsdül a szerelmi életünk.
Luxus testnek és léleknek
Mezőkövesden exkluzív, igazi luxus kényeztetés várja a romantikára vágyó párokat. A "Capuccini kényeztető napok" keretében különleges arc- és testkezeléseket lehet igénybe venni. A hölgyeket a "Capuccini Szépség Nyitány" fantázianévre keresztelt welcome masszázzsal várják: az arc-, nyak, dekoltázs masszázs megnyugtatja és tonizálja a bőrt. Az urakról sem feledkeznek meg: a "For Men Érintések" kifejezetten a férfiak arcának frissítésére összeállított program.
Szintén egyedülálló élmény az úgynevezett Japán selyem wellness masszázs, mely során orientális selyembe burkolják a vendéget, a selyemkrémmel végzett masszázs izomstimuláló hatású és kitűnően hidratálja a bőrt. Azonban az élvezetek itt sem érnek véget, ugyanis Kleopátra fürdőjébe is belehuppanhatunk: a tejproteinekben, valamint tengeri eredetű kollagénekben gazdag fürdőrituálét hidromasszázs teszi még élménydúsabbá.
Édes együttlét
Ha inkább a gasztronómia irányából kívánják megközelíteni a romantikát, akkor arra Egerben nyílik kiváló lehetőség. A "Romantikus platán csomag" keretein belül egy kis csokoládé és pezsgő segítségével teheti még édesebbé az együtt töltött időt. A kényeztetést különleges szauna ceremóniák (sütőtökös varázs; szüreti mulatság; az ősz édes ízei; az életfája) teszik még élvezetesebbé.
A hölgyeknek a "Borok titka testkezelés" fantázianévvel ellátott testradírozással és pakolással segítenek megújulni, míg az urak a "Vine Secret" erőteljes kondicionáló masszázs áldásos hatásait élvezhetik ki.
Romantika távol-keleti hangulatban
Párosan szép az élet Noszvajon is, ahol már a szobákat is a romantika jegyében készítik elő a pároknak. Az erdőre néző "kuckóban" rózsaszirommal megszórt king size ágyakkal és meglepetéssel várják a szerelmeseket. A svédasztalos vacsorát a különleges, francia stílusú Gallassy teremben vagy az elegáns Porcelán teremben költhetik el a párok.
Emlékezetes közös program lehet az a kifejezetten felnőtteknek szóló meseút, mely során a szerelmesek Noszvajt járhatják be és a mesék segítségével egymáshoz is közelebb kerülhetnek. A romantikus és spirituális hangulatot a különböző zen spa programok is fokozzák: Zazen meditációra is van lehetőség, a beltéri élménymedencék pedig a japán onsenek hangulatát idézik.
Vadregényes élmények
Ha vadregényes környezetben szeretne romantikázni, akkor a Szigetköz a legjobb választás. A jéghideg pezsgő és a rózsa Dunakilitiben sem maradhat el a szerelmeseknek kínált repertoárból, továbbá a romantikus hagyományoknak hódolva lovaskocsikázásra indulhatnak a párok.
Élménygyűjtésben és aktív együttlétben is bőven lehet része annak, aki ide utazik, ugyanis egy óra tenisz vagy squash, egy óra bowling és még talpreflexzóna-masszázs is jár a szerelmeseknek.
Illatokkal a szerelemért
Nem mondunk azzal újat, hogy a szerelemért a biokémia felel, sok egyéb más mellett az illatok is. Éppen ezért lehet kiváló helyszín a tűz felélesztéséhez Sikonda. A Mecsek festői völgyében a harapható levegő és a nyugtató mikroklíma a varázslatos illatokkal garantáltan felidézi a párokban kezdeti, felhőtlen "mézes heteket".
Ha pedig még ez sem volna elég, közös infraszaunázással gyűjthetnek új élményeket a szerelmesek, továbbá masszázs kuponokat is kapnak ajándékba, hogy valóban nyoma se a maradjon a hétköznapi stressznek.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem