Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Bor és spa: még különlegesebb lesz a villányi hotel

2014. 10. 28. 17:07

Hotelvilág
Új superior kétágyas és egybenyitható családi szobákkal, valamint hat nagy alapterületű resort szobával bővíti kapacitását a Crocus Gere Borhotel Resort & Wine Spa Villányban. A beruházás során a szolgáltatási paletta is színesebb lesz.
Az új, Resort szárny kivitelezési munkái az év végén fejeződnek majd be. A dekorációban ebben a szárnyban is minden boros tematikájú,a beépített venyigekazán rásegítő, alternatív fűtési megoldást biztosít. Az átalakítások után a házban összesen 34 szobát kínálnak. A település egyre nagyobb vonzerővel bír, hétvégéken és kiemelt időszakokban a megnövekedett kapacitás mellett is sikerül megtölteni a szállodát, ahol évente mintegy 120-150 teltházas napot hoznak.
A beruházás során új reggeliztető termet és hozzá kapcsolódóan kisebb konferenciatermet is kialakítottak, a rendezvénytermeket átkeresztelték, az új nevek Merlot, Syrah és Cabernet. A wellness részleg étteremmel, a szolgáltatások köre só- és aromaszobával bővült, a tetőn hatszemélyes, open air pezsgőfürdőt lehet használni.
Forrás: Turizmus.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...