Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Íme a legmesésebb vízipark - képek

2014. 10. 25. 09:05
Forrás: Turizmus Online
Fürdőzés
Zúgók, csúszdák, vízi hullámvasutak, lusta folyó és showműsorok is várják a látogatókat a nemrég megnyílt thaiföldi víziparkban - a hangulatot pedig a Cartoon Network jól ismert mesefigurái fokozzák.
Október 3-án nyitotta meg kapuit a sokak által várva várt, a mesecsatorna tematikájára épülő Cartoon Network Amazone vízipark Thaiföldön, Pattaya közelében. A harminc csúcsszuper csúszda, az élő Cartoon Network showműsorok, a mesefigurák, az izgalmas látnivalók és az interaktív vizes játékok mindenkit magával ragadnak.
Íme a legmesésebb vízipark - képek
A Thai Turisztikai Hivatal vezetője, Thawatchai Arunyik szerint a vízipark biztosan az egyik leglátogatottabb turisztikai attrakció lesz a Thaiföldre, főként a Pattayára látogatók körében. A Cartoon Network Amazone Thaiföld első vízi témaparkja, és az emblematikus mesefigurák új otthona.
Íme a legmesésebb vízipark - képek

Ilyen egy igazi vízi paradicsom

A vízipark tíz tematikus zónából áll, és magával ragadó élő, valamint olyan multimédiás szórakoztatással várja a látogatókat, amely a legkorszerűbb okosképernyős megoldáson alapul. Az Omniverzum zónában található a világ néhány leggyorsabb vízi hullámvasútja, de itt egy 23,4 méter magas toronyról is a vízbe csobbanhatunk. A Kaland zónában alagutak és kanyarok sűrűjében pörögve-forogva száguldhatunk, más zónákban pedig olyan mesefigurákkal együtt pancsolhatunk, mint a Pindúr pandúrok, Chowder, Ben 10, de számos más híres figura is megtalálható itt.
Íme a legmesésebb vízipark - képek
A víziparadicsomban zúgókon ereszkedhetünk le, hogy aztán egy pihentető, lassan csordogáló folyóba érjünk, amely az egész parkon át áramlik. Hullámok között is ugrálhatunk, de a ?boogie? deszkán a szörfözést is kipróbálhatjuk.
Íme a legmesésebb vízipark - képek
A Cartoon Network Amazone park egy kis tengerparti városban, Bangsaray-ban található, körülbelül húsz perces autóútra Pattaya városától, és kevesebb mint két óra kocsikázásra a bangkoki Suvarnabhumi repülőtérről.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Sárvári akciós ajánlatok

Merítsen erőt a természetből, a tavasz kirobbanó frissességéből Sárváron, ahol testközelben tapasztalhatja meg a természet energiáit. Az Ensana Thermal Sárvár ajánlatait most 15%-os SZÉP kártya kedvezménnyel foglalhatja le.Megnézem