Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Tarolt a kis magyar fürdőváros

2014. 10. 23. 10:22

Fürdőzés
Bükfürdő, a félévszázados múltra visszatekintő fürdőváros az év első nyolc hónapjának vendégstatisztikai adatait tekintve kiváló eredményeket ért el.
A számok önmagukért beszélnek. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közzétett, vendégforgalmi adatokat tartalmazó TOP 50 országos listán Bük a turisták száma alapján a fürdővárosok között az előkelő harmadik helyen végzett, két helyezést javítva a tavalyi évhez képest.
Az idei év első nyolc hónapjában 110 996 vendéggel, az előző év hasonló időszakához képest 106 százalékos eredményt ért el. Ez a pozitív tendencia szinte valamennyi mért kategóriában megfigyelhető. Az igazi forgalmat a vendégéjszakák számából láthatjuk, ebben a kategóriában a fürdővárosok között szintén harmadik Bük (464 497 éj, 104,4 százalék), sőt a külföldiek által eltöltött vendégéjszakákat tekintve a vidéki városok között a második helyen szerepel. A magyar vendégek átlagos tartózkodási ideje Bükön 3,9 éjszaka, amellyel a település az első helyen áll.
A jó eredmények ellenére a fejlesztések nem állnak le Bükön. A hazai és nemzetközi vendégek által is elismert és közkedvelt Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum a közeljövőben még tovább bővíti szolgáltatási palettáját.
Termálfürdő.net
 
Fürdőajánló
Bükfürdő Thermal & Spa
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...