Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Megszállják Borsodot

2014. 10. 22. 14:02

Fürdőzés
A miskolci TDM felmérése alapján, 15 szálloda személyes megkérdezése után jelenleg a szállások foglaltsága 85 százalékos Miskolcon a most következő hosszú hétvégére, de folyamatosan érkeznek még most is a foglalások és még az ünnep előtti utolsó két napban is számítani lehet további érdeklődésre.
Lillafüred és Miskolctapolca nagy szállodáiban már hétfőn sem lehetett szobát találni a hosszú hétvégére, Miskolctapolcán átlagosan 80-90 százalékos a foglaltság. A belvárosban még vannak szabad szállodai szobák, bár a hotelek tájékoztatása szerint folyamatosan érkeznek most is a foglalások a négynapos ünnepre, ezért érdemes minél hamarabb szállást foglalnia annak, aki Miskolcon szeretne pihenni.
Hasonló a helyzet Borsod-Abaúj-Zemplén megye más településein is. Mezőkövesden a magas kategóriájú szállodákba már nem lehet szobát foglalni a hosszú hétvégére, a Tokaji Borvidéken pedig 70-80 százalékos a foglaltság a tokaji TDM szervezet munkatársai szerint. Aggtelekről a szálláskihasználtságról nem tudtak adatokat mondani, viszont kiemelték, hogy a hosszú hétvégére kiemelten készülnek a barlangokban, mivel az átlagosnál jóval több turista várható.
Forrás: Turizmus Online
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...