Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Új szárnyat kapott a harkányi gyógyfürdőkórház

2014. 10. 22. 11:41

Fürdőzés
Másfél milliárd forintból új szárnnyal bővült a harkányi gyógyfürdőkórház, ahol az egészségturizmusra alapozva a gyógyvízre épülő kúracsomagokat dolgoztak ki.
Az elsősorban mozgásszervi, kardiológiai, nőgyógyászati rehabilitációt végző és reumatológiai ellátást biztosító, több mint 400 ágyas intézmény közleményében azt írta: az európai uniós és hazai támogatást élvező beruházásból épült, kedden átadott épületrészben 38 kétágyas és 7 akadálymentesített szoba, orvosi rendelők, központi váró, diszpécserközpont, konferenciaterem és egyebek mellett egy étterem kapott helyet. A gyógyászati kezeléseket gyógyvizes kádak, fényterápiás helyiség, tornatermek, masszázsrészleg, speciális kezelők teszik hatékonyabbá.
A fejlesztésnek köszönhetően az intézményben nemzetközi színvonalon tudják ellátni a mozgásszervi, nőgyógyászati és pikkelysömör-panaszokkal érkező hazai és külföldi betegeket, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő egészségturizmusra alapozva pedig harkányi gyógyvízre épülő gyógykúracsomagokat dolgoztak ki.
Forrás: MTI
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...