Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Nem szeretné egy lepukkant wellness szállóban végezni? Segítünk

2014. 10. 19. 19:14

Fürdőzés
Szeretne wellnesselni, de nem szeretne mellényúlni? Segítünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbb szállást.
Egy gyógy- és wellness szállodában az egész környezet a fitneszről, az egészséges táplálkozásról, a pihenésről és a megújulásról szól. A miénkhez hasonló gondolkodású emberekkel merülhetünk el ebben a gyógyító élményben. Az árak és a szolgáltatások azonban elképesztő különbségeket mutathatnak.
Mégis hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbbet és honnan tudhatjuk, hogy az a bizonyos fürdő és wellness komplexum nem csupán egy lerobbant kis motel, egy koszos, apró szaunával "felturbózva"? Segítünk a választásban.
Először azt érdemes végiggondolni, hogy mi mit is keresünk felszereltség, ár, kényelem és különböző programlehetőségek tekintetében. Ha az alábbi kérdéseket mind megválaszolja magának, már könnyű lesz választani.
1. Van-e valamilyen speciális érdeklődési köre vagy célja, mint például fogyás, méregtelenítés vagy edzéstervének megújítása? Jógázni szeretne, vagy inkább meditálni tanulna, kirándulna vagy inkább csak a barátokkal lógna, miközben masszíroztat is egyet? Ezeket végiggondolva máris szűkíthetjük a kört.
2. Kevés kalóriás étrendet szeretne vagy inkább "all you can eat"-re pályázik? Ha esetleg külföldre menne, nem árt tájékozódni, Magyarországon még nem jellemző, de máshol előfordulhat, hogy a wellness szállóban nem szolgálnak fel sem alkoholt, sem koffein tartalmú italt.
3. Van-e esetleg olyan orvosi problémája, amivel foglalkozni szeretne?
4. Szívesen kimenne a szabadba kirándulni vagy hegyet mászni?
5. Családias hangulatra vágyik vagy inkább egy nagyobb, nyüzsgőbb fürdőre?
6. Városi vagy vidéki környezetben szeretne pihenni? A fényképek nagyon megtévesztőek lehetnek, nézzen pontosan utána, hol található a szálloda.
7. Milyen hosszú időt szeretne a gyógy- és wellness komplexumban tölteni? Két éjszakát, de akár egy egész hetet is lehet maradni.
8. Mennyire fontos önnek a szoba? Bizonyos szállók aránylag egyszerű szobákat alakítanak ki, mivel úgy vannak vele, a vendégek úgysem töltenek ott sok időt.
9. Mennyire fontos önnek, hogy kiemelkedő legyen a fürdő- és wellness részleg? Az olcsóbb szállókban valószínűleg ez a részleg is egyszerűbb lesz. Tájékozódjon róla, milyen kezeléseket - masszázs, arc-, testkezelés - tartalmaz a csomag.
Ha ezeket a kérdéseket mind végiggondolta, máris megvannak a támpontok és könnyebb lesz leszűkíteni a kört az önnek megfelelő létesítmény kiválasztásához.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem