Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ezért kéne a tusfürdőt leváltani

2014. 10. 19. 17:05

Wellness
Miért jobb a természetes szappan, mint a tusfürdő, hogyan hatnak bőrünkre ezek kézműves termékek - Kéner Zoltánnal, a Mindigszappan képviselőjével beszélgettünk.
- Miért egészségesebb az önök által készített szappan, mint a gyári szappan vagy tusfürdő?
- Ezeknek a kézműves szappanoknak talán az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy bőrünk használtuk után nem igényel további ápolást. Ez annak köszönhető, hogy nem szárítják, sőt visszazsírozzák bőrünket. Továbbá mivel ezek természetes, a szervezet számára nem ismeretlen anyagokból készülnek, ritkábban alakulnak ki használtuk után bőrproblémák - mondta el portálunknak Kéner Zoltán, a Mindigszappan képviselője. Nem szabad elfeledkezni arról sem, a bőr az ember legnagyobb szerve, melyen keresztül könnyen bejutnak, felszívódnak a különböző anyagok, éppen ezért nem mindegy, milyen készítményeket használunk a fürdéshez, zuhanyzáshoz.
- A minket körülvevő hatalmas reklámzajban mennyire sikerül átvinni az üzenet, hogy érdemes volna a természetes bőrápolási termékekhez fordulni?
- Tapasztalataim szerint van nyitottság a természetes eredetű termékek irányába és a vásárlók is kezdenek egyre tudatosabbá válni. A visszatartó erőt elsősorban az anyagiak jelentik. Nehezebb a dolgunk, hiszen egyes üzletláncok polcain akár 200 forintért is találunk tusfürdőt. A natúr szappanok előnyeiről alapvetően nem nehéz meggyőzni az embereket, csak a pénztárca szab korlátokat, a természetes alapanyagok pedig sajnos többe kerülnek. Ettől függetlenül sok visszajáró vendégünk van, a pozitív tapasztalatoknak köszönhetően kialakul a bizalom. Tájékoztatni is próbálunk, mostanra szinten minden jelentősebb vasáron, rendezvényen jelen vagyunk.
- Mennyire jellemző, hogy a vásárlók tudatosan keresik az önök termékeit?
- Abszolút jellemző. Elsősorban olyan termékeket vásárolnak, melyek alapanyagainak ismert a gyógyhatása, ilyenek például a holttengeri iszapot vagy a levendulát tartalmazó szappanok.
- Mivel lehet rávenni valakit, akinek semmilyen bőrproblémája sincs, hogy inkább szappant használjon a tusfürdő helyett?
- A szappanhasználat nagyon régre nyúlik vissza, és mint tudjuk ez a legkellemesebb módja bőrünk tisztán tartásának.  A natúr szappanok nem csak szépek, de remek illatuk is vonzóvá teszi használatukat.
Werkner Anita
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem