Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Egzotikus luxusszálloda nyílt Siófokon

2014. 09. 19. 17:13

Hotelvilág
Huszonegy felsőkategóriás szoba, egzotikus miliő és gourmet-étterem - megnyílt a négy csillag superior besorolást megcélzó Mala Garden Hotel & Restaurant a siófoki Aranypart közepén - írja a Turizmus.com.
A Petőfi sétányon 2007 óta üzemelő Mala Garden Restaurant & Rooms tavaly augusztusban indította kapacitás- és szolgáltatásbővítésére irányuló beruházását, amelynek eredményeként mostanra új, 14 szobás szállodaszárnnyal bővült és immár Mala Garden Hotel & Restaurant néven összesen 21 exkluzív kialakítású szobával várja vendégeit egész évben.
A lakóegység közül három luxuslakosztály, ezek közül is kiemelkedik a tetőtéri, 120 négyzetméteres ?penthouse", amelyhez 80 négyzetméteres terasz tartozik. A közvetlen vízparti fekvésű szálloda stílusa igazodik a meglévő étterem egzotikus, balinéz hangulatvilágához, Hotelstars-minősítése folyamatban van - közölte Tóth Zoltán hotelmenedzser.
A Balatonra néz az élménymedence
Az ötszintes új szárnyban a szobák mellett helyet kapott egy a legmodernebb technikával felszerelt, 30 férőhelyes konferenciaterem, a folyamatosan megújuló étlappal rendelkező Mandara Café & Lounge, ahol a reggeliztetés is zajlik, saját cukrászatuk, valamint itt alakították ki a wellnessrészleget is balatoni panorámás élménymedencével, finn és infraszaunával, trópusi élményzuhannyal, továbbá a masszázshelyiségeket, ahol - hűen a keleti irányvonalhoz -thai masszőrök dolgoznak. A Mala Garden a Jacuzzi márka első hivatalos magyarországi wellnesss-szállodája (Jacuzzi? Original Wellness Hotel) - hangsúlyozta Tóth Zoltán.
A szálloda szolgáltatásaival az egyediséget kedvelő, igényes vendégkört, elsősorban a párokat célozza meg, de hétvégenként például óvónőt is foglalkoztatnak.
A tulajdonos W. W. M. '98 Vendéglátó-ipari és Kereskedelmi Kft. 670 millió forintot fordított a fejlesztésre, ebből csaknem 439 millió forint volt az uniós támogatás.
Forrás: Turizmus.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...