Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Szállodából is válassza a hazait

2014. 09. 15. 13:28

Útitárs
A borongós őszi időben a Karos Spa a hungarikumokat helyezi a középpontba.
Zalakarosi wellness szállodánk az idei őszt a hazai hagyományoknak szenteli, és e köré szervezi a programokat is. A Karos Spa fontosnak tartja, hogy vendégei változatos és élvezetes programkínálat közül választhassanak itt tartózkodásuk és pihenésük alatt. Ezért a következő hónapokban különleges és aktív kikapcsolódásra invitáljuk Önöket. 
Változatos ősz édenkerti hangulatban
Idén aktivizálni szeretnénk vendégeinket, éppen ezért rétest sütünk, bortúrát szervezünk és bepillantást nyerünk a néptáncok különleges világába. Ősszel minden hónapban megválasztjuk a szálloda Bor-Ászát, ahol a vendégek vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat és mutathatják meg, hogy mennyire ismerik a borok világát. Bordalokat hallgathatunk a Dalárda előadásában, a harmonika esten pedig megismerkedhetünk a magyar népzenék sokszínűségével.
Az ősz sem múlhat el gyermekprogramok nélkül
Családbarát szállodánk nem feledkezhet meg a kicsikről sem, szakképzett óvónőink segítségével rengeteg kreatív foglalkozáson vehetnek részt, lekötik őket különböző játékokkal, vetélkedőket szerveznek nekik, de akár még Leveli Bélával is találkozhatnak. A Karos Spa-nak fontos, hogy a gyermekek arcára mosolyt csaljon és hogy felejthetetlen élményekkel távozhassanak tőlünk. Az őszi szünet pedig a dinókról fog szól, együtt felfedezzük a rejtélyes, rég elfeledett világot...
De ne feledkezünk meg a pihenésről sem...
Harmónia Spa Wellness részlegünk nemrégiben újabb fejlesztésen esett át, szauna világunk új előtérrel büszkélkedhet, ahol a sókő pozitív hatásait élvezhetik pihenés közben vendégeink. Egyre több ember küzd allergiával és asztmával, melynek enyhítésére, akár megszüntetésére is nagyszerűen alkalmazható, természetes módszer a sóterápia.
A Hotel Karos Spa-ban idén ősszel az aktív kikapcsolódásé a főszerep, de hagyományoknak megfelelően továbbra is megtalálhatóak a különféle kényeztető és relaxáló szolgáltatások. Jöjjön el a Hotel Karos Spa-ba és válassza az édenkerti élményeket!
Csomagajánlat: Karosi őszi wellness
Termálfürdő.net
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...