Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ezt ne hagyja ki: strandok 4000 forint alatt az egész családnak

2014. 08. 29. 16:58
Szerző: Werkner Anita  Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sorozatunk újabb részében Észak-Magyarország családi kedvezményeit kutatjuk fel.
Már összeszedtük a Budapest közeli, Közép-Magyarországi és hazánk nyugati felén felelhető legjobb családi kedvezményeket adó strandokat. A következő állomás Észak-Magyarország, ahol akár kevesebb, mint 4000 forintból a pancsolhat az egész család.
Érdemes rögtön megjegyezni, hogy igencsak erős az élmezőny, ugyanis négy strand is található errefelé, ahova 3000 forint alatt bejuthat a teljes família és az árak között csupán pár száz forint a különbség.
A díjnyertes - bár csak hétfőnként - a Kazincbarcikai Városi Strandfürdő és Szabadidőközpont, ugyanis a hét első napján itt csupán 2200 forintot kell kicsengetni egy négyfős családnak. Külön családi jegy nincs ugyan, de a felnőtt jegy 700, a gyerek pedig 400 forint csupán. A hét többi napján sem kell egyébként sokkal többet fizetni, az összköltség 3000 forintra rúg a 900 forintos felnőtt és 600 forintos gyerek belépővel.
Az Ózdi Városi Strandra minden nap bejuthatunk mindössze 2660 forintért. Itt sincs ugyan semmilyen családi kedvezmény, de az árak eleve nem túl vészesek, a felnőtt 750, a gyerek pedig csak 580 forintot kóstál.
Ezt ne hagyja ki: strandok 4000 forint alatt az egész családnak
Hatvani Termálvizes Strandfürdő
A Hatvani Termálvizes Strandfürdőért csupán 40 forinttal kell többet áldoznia egy négyfős családnak, ugyanis a családi belépő két felnőtt és két gyerek esetén 2700-ba kerül.

Lassan közeledve a 3000-hez

Azonban, ha még egy százassal többet is hajlandóak vagyunk a bejutásra áldozni, akkor választhatjuk a Thermárium Városi Uszodát Göncön. Itt ugyan nincs családi kedvezmény, de az árak elég bizalomgerjesztőek, 850 forint a felnőtt és 550 forint a gyerek jegy, tehát a négyfős összköltség 2800 forintra rúg.
Ezt ne hagyja ki: strandok 4000 forint alatt az egész családnak
Gönci Thermárium Városi Uszoda
A Gyöngyösi Uszoda és Termálstrandon 80 forinttal kerül többe a családi belépő, vagyis itt 2880 forintért lubickolhat egy négytagú família.
A Gyöngyös és Eger között elhelyezkedő Tarnaméra Termál- és Strandfürdőnek is igen kecsegtetőek az árai, annak ellenére, hogy nincs családi belépőjük. A felnőtt jegy 1000, a gyerek pedig 500 forint, így összesen 3000 forintot kell beugróra áldozni.
Ezt ne hagyja ki: strandok 4000 forint alatt az egész családnak
Tarnaméra Termál- és Strandfürdő

Itt még mofetta is van!

A mátraderecskei Kincses Strandfürdő sem nyújt külön családi kedvezményeket, mégis igen barátiak az árak. A felnőtt jegy 1000, a gyerek pedig 700 forint, vagyis négy főre 3400 a bejutás, ráadásul ezek mofettás belépők.
Ezt ne hagyja ki: strandok 4000 forint alatt az egész családnak
Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő
Ha megelégszünk egy félnapos strandolással, akkor mindenképpen jó választás a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő, ugyanis a csúszdákkal is ellátott létesítménybe 13:30-tól csak 4300 forint a családi jegy két felnőttnek és két gyereknek, 16:30-tól pedig csupán 3400. Ha mégis egész napos programot szeretnénk, akkor is megfizethető a strand, ebben az esetben 5500 forintot kell kicsengetni.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...