Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Valami készül a Budai Várban

2014. 08. 28. 10:12

Útitárs
Nyolcadik alkalommal nyílik meg a Főszezon kiállítás a Budai Várban a szokásos helyszínen, a Savoyai és a Halászó Fiú teraszon.
Augusztus 30-31-én szinte a teljes hazai turisztikai kínálat megjelenik a gasztronómiai bemutatókkal egybekötött, ingyenes turisztikai rendezvényen, amelynek díszvendége idén Pápa, az első írásbeli említésének 800. évfordulóját ünneplő dunántúli barokk fürdőváros.
Az utolsó augusztusi hétvégén a Főszezon turisztikai kiállítás a hagyományokhoz híven gazdag utazási és szállásajánlatokkal, gasztronómiai bemutatókkal várja a látogatókat. Ezúttal is lesznek családi programok, a gyerekeknek játszóház, szórakoztató műsorok, népzenei és néptáncbemutatók, koncertek sztárvendégekkel. Miközben a kiállítás helyszíne a főváros legszebb panorámáját tárja a látogatók elé, a Főszezon kiállítás az egész országot a Budai Vár történelmi falai közé varázsolja.
Bemutatkoznak a wellness és gyógyszállodák
A kiállításon bemutatkoznak modern wellness- és a patinás gyógyszállodák, neves gyógyfürdőhelyek, sportprogramok, illetve aktív pihenési lehetőségek, az ország változatos tájegységei, és a különleges látnivalókat kínáló régiók. Válogathatnak a látogatók magyar városok kínálatából, üdülőhelyek ajánlataiból, az őszi bakancsos, illetve kerékpáros túrák közül. Vendégcsalogató ajánlatokkal jelentkeznek a belföldi túraszervezők, a hazai utazási irodák, s mellettük helyet kapnak a külföldi utazási és szállásajánlatok is.
A kiállítás színpadán a szombaton és vasárnap délelőtt tíz órától este hatig tartó nonstop műsorban bemutatkoznak a pápai helyi művészeti csoportok is. Mivel a Főszezon kiállításon mindig nagy hangsúlyt kap a gasztronómia, kóstolni és vásárolni is lehet majd a híres pápai húsipar termékeiből. Ezen kívül természetesen jelen lesznek az ország más régióinak ízei is, sokféle eredeti magyar terméket, például kolbászt, pálinkát, bort és pékárut kóstoltatnak és árusítanak a Főszezon kiállítói.
Forrás: turizmus.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...