Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Bor, tánc és pihenés egy helyen, irány Zalakaros!

2014. 08. 27. 10:04

Útitárs
A borongós őszi időben a Karos Spa a hungarikumokat helyezi a középpontba.
A zalakarosi wellness szálloda az idei őszt a hazai hagyományoknak szenteli, ennek apropóján e köré szervezi a programokat is. A Karos Spa fontosnak tartja, hogy vendégei változatos és élvezetes programkínálat közül választhassanak itt tartózkodásuk és pihenésük alatt. Ezért a következő hónapokban különleges és aktív kikapcsolódásra invitálja Önöket. 
 
 
Változatos ősz édenkerti hangulatban
A Karos Spa idén aktivizálni szeretné vendégeit, ennek jegyében a pihenni vágyók rétest süthetnek, bortúrán vehetnek részt és bepillantást nyerhetnek a néptáncok különleges világába. Ősszel minden hónapban megválasztják a szálloda Bor-Ászát, ahol vetélkedők keretein belül mérhetik össze tudásukat az érdeklődők és megmutathatják, hogy mennyire ismerik a borok világát. Bordalokat is lehet hallgatni a Dalárda előadásában, a harmonika esten pedig megismerkedhetnek a magyar népzenék sokszínűségével.
De ne feledkezünk meg a pihenésről sem
A szálloda Harmónia Spa Wellness részlege nemrégiben újabb fejlesztésen esett át, a szauna világ új előtérrel büszkélkedhet, ahol a sókő pozitív hatásait élvezhetik pihenés közben a vendégek. Egyre több ember küzd allergiával és asztmával, melynek enyhítésére, akár megszüntetésére is nagyszerűen alkalmazható, természetes módszer a sóterápia.
A Hotel Karos Spa-ban idén ősszel az aktív kikapcsolódásé a főszerep, de a szálloda hagyományainak megfelelően továbbra is megtalálhatóak a különféle kényeztető és relaxáló szolgáltatásaink.  Menjen Zalakarosra és válassza az édenkerti élményeket!
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...