Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Jövő héten SZIN fesztivál a népszerű termál kempingben

2014. 08. 19. 16:55

Útitárs
Az Újszegedi Partfürdő és Kemping csodálatos környezetben vár ránk a nyári szezonban. Az ország egyik legszebb fekvésű kempingjétől mindössze egy kisebb sétára található a szegedi belváros. Augusztus 21-24. között rendezik idén a strand országszerte híres fesztiválját, a Szegedi Ifjúsági Napokat.

A fellépők között lesz a 30Y, az Anima Sound System, a Bëlga, a Csík Zeneka, Dévényi Tibi Bácsi, az Elefánt, a Happy Gang, a HS7, az Irie Maffia, vagy éppen az Intim Torna Illegál. A sort még hosszan folytathatnánk. A SZIN idén is a hazai zenei életnek és a fiatal fesztiválrajongók nagy találkozója lesz.

De nézzük magát a helyszínt!

Az Újszegedi Partfürdő, Kemping és Szabadstrand a Belvárosi híd lábánál egy hatalmas, 16 hektáros, parkosított terület. Azoknak akik pedig hűsölnének egyet a Tiszában, 42 m hosszan kibójázott terület áll rendelkezésére.  Fürdőző vendégeink biztonságáról Vízimentő Szakszolgálat gondoskodik. A Tisza partján található, ám két termálvizes medencével is rendelkezik! A lapályos parton napozásra, sportolásra, az árnyas fák alatt hűsölésre nyílik lehetőség. A termálvíz pedig akkor ideális, ha hűvösre fordul az idő. A látogatóik kényelmét biztosítják a területen elhelyezett mosdók, zuhanyzók, öltözőfülkék, melyeket térítésmentesen használhatnak. Strandröplabda, strandfoci, turulpálya, pingpong-asztal, gyermekeknek szabadtéri játszótér nyújt számunkra változatos szórakozást. A strandelépő mindössze 790 Ft!

A kempingezőket kellemes környezet várja az óriási nyárfák tövében, a lakókocsival is évről-évre sokan érkeznek - természetesen nem csak a fesztivál idején. A 700 férőhelyes kemping mellett egy fokkal magasabb komfortú szálláslehetőség: üdülőházak találhatók 150 férőhellyel. A kemping területén ingyenes wifi áll a nyaralók rendelkezésére. A kempingezők a kijelölt tűzrakó helyeken bográcsozásra, szabadtéri sütés-főzésre is találnak lehetőséget. Emellett melegkonyhás büfék, bisztró, hideg-melegvizes zuhanyzók, WC-k, telefon áll a rendelkezésükre.

Az Újszegedi Partfürdő évek óta a szegedi zenei könnyűzenei fesztivál, a SZIN állandó helyszíne.

Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...