Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Egyszerű reggeli, és még a bőrünkkel is csodákat tesz

2014. 08. 20. 09:37

Wellness
A gyümölcs- és zöldséglevek egyik áldásos hatása, hogy nagyon jót tesznek a bőrnek. Nézze meg receptünket!
Talán nem mondunk semmi újat azzal, hogy gyümölcs- és zöldséglevet fogyasztani egészséges, no persze most nem az agyoncukrozott, gyümölcsöt még csak köszönőviszonyból sem ismerő 12 százalékos löttyökről van szó, hanem az igazi gyümölcsből és zöldségből készült dzsúszokról.
A gyümölcs- és zöldséglevek egyik áldásos hatása, hogy nagyon jót tesznek a bőrnek. Fogyasztásuk a legegészségesebb módszer arra, hogy tiszta és ragyogó bőrünk legyen.
Ennek elérésében leginkább a leveles zöldségfélék lehetnek segítségünkre, mint például a fejes saláta, a spenót, az uborka, a zeller és a kelkáposzta. Ha édesítésre céklát, savanyításra pedig citromot használunk, azzal is jót teszünk bőrünknek. Ráadásul ezek a zöldségek nem csupán bőrünk szépségének megőrzésében segítenek, hanem súlycsökkentésre is kiválóak. Az áfonya és a zöld tea is remek összetevők, ugyanis gyorsítják az anyagcserét.
Nézzünk hát egy receptet, mely amellett, hogy csodákat tesz bőrünkkel, reggelinek is kiváló.
Hozzávalók:
4 db jégkocka
fél csésze lehűtött zöld tea
fél csésze cukrozatlan áfonya dzsúsz
1 csésze (fagyasztott) áfonya
1 kanál fehérje por (elhagyható)
fél csomag fagyasztott cukrozatlan acai bogyó (elhagyható, helyette tehetünk bele dupla adag, azaz két csésze áfonyát)
Elkészítés:
Helyezze a turmixgépbe a jeget és az áfonya dzsúszt, az acai bogyót és a fehérje port. Turmixolja simára a keveréket, majd adja hozzá a fagyasztott áfonyát és a zöld teát. Ismét turmixolja simára és már fogyaszthatja is.
Ez a dzsúsz igen kevés kalóriát tartalmaz, hozzáadott cukor nincs benne, cserébe viszont tele van antioxidánssal (áfonya és zöld tea), aminek köszönhetően lassítja az öregedést és gyorsítja az anyagcserét. Egy ilyen reggeli turmix mellett biztosan egész nap ragyog majd bőrünk.
Termálfürdő.net
Recept: spaweekblog.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem