Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

3 tipp, hogy tökéletes legyen a pihenés

2014. 08. 11. 11:10

Hotelvilág
A nyári időszakhoz közeledve mindig előkerül a nyaralás kérdése. Persze, mert jön a jó idő, mert van, ahol leállás van, illetve a nyári pihenés már szinte belénk van kódolva. Ha nyár, akkor nyaralás. De mi a helyzet az ősszel, a téllel, a tavasszal?
Telelni még csak-csak szoktunk, pláne az év végén, de az "őszölés", a "tavaszolás" nem igazán jellemző, sőt, még a magyar nyelv a maga sokszínűségével sem, használ ilyen szavakat, pedig az iskolában, oviban is van ezekben az évszakokban pihenés; őszi, téli és tavaszi szünet formájában.
Maradjunk annyiban, hogy nem kell a pihenéshez mindig a tökéletes időjárás, a verőfényes napsütés, sok más olyan összetevője is van, amivel valóban pihentető és emlékezetes lesz a pihenés, és amiket most egy csokorba gyűjtöttünk:
1. Összetevő: Jó alapanyag
Mi is lenne fontosabb, mint a jó társaság? Barátok, haverok, párunk, családunk..., hiszen ilyenekből szinte mindenkinek van, így a választás során csak az egyéni igényeket kell figyelembe venni, illetve azt, hogy aktív vagy passzív nyugalmat szeretnénk-e.

MenDan tipp:
Párunkkal: MenDan Randevú - valódi kényeztetés a varázslatos wellness birodalomban - gyertyafényes vacsora lágy zenével, páros aromafürdő- és aromamasszázs, közös szaunázás...
Haverokkal: Nyárzáró Fiesta - programokkal, latin hangulattal, hajnalig tartó mulatsággal és sztárvendéggel, hogy a nyári élmények ne halványodjanak, elevenítsük fel őket gyakrabban
Családdal, gyerkőcökkel: MenDan Babúszó Tábor - a csöppségek és apróságok örömteli vízi élménye, ahol a főszerep a játéké, a játékos foglalkozásoké és a boldog pillanatoké.
2. Összetevő: Tökéletes választás 
Ha összeállt a csapat, akkor jöhet a jól megválasztott úti cél, a mindenki számára optimális időpont, időtartam és irány a szabadság, a munkamentes pihenés, egy kellemes hangulatú szálloda!

MenDan tipp:
Csempésszünk a mindennapokba egy kis törődést, lepjük meg párunkat, családunkat wellness élményekkel! Hol?
Magyarország délnyugati részén, a gyönyörű parkokkal, erdőkkel, mezőkkel és szőlőhegyekkel körülölet Zalakaroson, ahol az év bármely időszakában tartalmas pihenés, programok sokasága vár mindenkire.
A város varázslatos wellness birodalma pedig plusz meglepetéseket tartogat. Nem kell aggódni azon, hogy milyen a "csapat" összetétele, hiszen minden korosztály megtalálja a neki szóló lehetőséget, ha pedig mégsem, akkor a programszervezők besegítenek.
Jól jönne pár nyugis pillanat? Akkor jöhet egy kényeztető lávaköves masszázs, egy mindent átmozgató thai vagy indiai masszázs, de ha a szépülés felé vesszük az irányt, akkor is hosszú a lista: fodrászat, hajdiagnosztika, arc- és testkezelések a tökéletes bőrért, a jó közérzetést.
Ha a család apróságai is velünk utaznak, akkor nem maradhat majd ki a manótorna, a kreatív műhely, és a mesés játékdélután sem, persze mindez csak a hatalmas Aqualand feltérképezése után.
3. Összetevő: Megfelelő tálalás
Mi is lenne az utolsó, de talán a legfontosabb tényező? Hát igen, a tökéletes környezet és az összhatás, hogy a felépített, megtervezett és előre elképzelt családi-barátos-páros wellness vége az elégedettség és a maradandó élmény legyen.
Erre tippünk nincs, csak MenDan garancia.
Garancia arra, hogy a MenDan Magic Wellness & Spa****superior szálloda csapata mindent elkövet azért, hogy a pihenés minden pillanata álomból valósággá váljon.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...