Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Őrület: nem is hinnéd, hogy ilyet is lehet a Szigeten

2014. 08. 10. 19:12

Fürdőzés
Hétfőn ismét kezdetét vette a várva várt Sziget Fesztivál. Bár az augusztus 11-től 18-ig tartó rendezvény elsősorban a zenéről és a buliról szól, nem árt azzal is tisztában lenni így a nyár kellős közepén, hogy miként strandolhatnak a fesztiválozók.
Szerencsére több fürdőzési lehetőség közül is választhatnak a bulizók. Azok is megtalálják a számításukat, akik ki sem szeretnék tenni a lábukat a Szigetről, és azokra is gondoltak, akik szívesen fogadnak némi környezetváltozást.
A Sziget Beachen tengerparti hangulat, nyugágyak és éjjel-nappal tartó buli várja a legelszántabb fesztiválozókat. "A hófehér tengerparti öblöket és a trópusokat idéző Sziget Beach kizárólag egyetlen célt szolgál: a lazítást és a teljes, tökéletes kikapcsolódást" - olvasható a Sziget hivatalos oldalán. Akinek pedig nem volna elég testmozgás a táncolás, "reggeli" tornán is részt vehet mindennap 11:21-től.
Azok, akik előre gondolkoznak - és már rendelkeznek hétnapos bérlettel - VIP kemping jegyet is válthatnak (38 000 Ft) elővételben és a helyszínen is. Ezzel a belépővel nemcsak WIFI és értékmegőrző jár. A VIP Kemping egyik nagy előnye, hogy a Szigeten lévő strand-medence szomszédságában épül fel, tehát az itt kempingezők strandolással, vagy akár medenceparti koktélozással is elüthetik az időt. A medencét kizárólag a VIP Kemping lakói használhatják.
Kimozdulni is érdemes
Ha pedig egy időre elég volt a Szigetből és egy kis klímaváltozásra vágyik, érdemes Citypass bérletet váltani. Ennek birtokában egy alkalommal belépőjegy vásárlása nélkül látogathatja meg a budapesti strandokat és fürdőket, a további belépések alkalmával pedig 20 százalék kedvezményt kap.
És ha még mindig nem elég a strandélményből, augusztus 14-én csütörtökön strandlabda partyn lehet részt venni, nem kevesebb, mint 5000 strandlabda társaságában.
Termálfürdő.net
Fotók: sziget.hu
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...