Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Nézze meg, hogy esznek az ultragazdagok

2014. 08. 10. 17:19

Hotelvilág
Ha a világ leggazdagabb egy százalékába tartozol, akkor egy szimpla méregdrága étterem már nem is biztos, hogy megfelel. Valami több kell. Való igaz, miért elégednénk meg a langusztával töltött sushival, ha meg is rendelhetjük azt a magángépünkre? Összeszedtünk néhányat a világ legpazarabb és egyben legvérlázítóbb étteremkínálatából.
Novikov Londonban
Mayfair (közép-londoni kerület) legexkluzívabb, orosz tulajdonú étterme nem régiben indított egy kifejezetten magángépeknek szóló étlapot. Magyarán: ha éppen készülne felszállni a magánrepülőjével, de kibírhatatlan vágy fogná el egy Nobikov étterembeli sashimi után, semmi gond. Csak annyit kell tennie, hogy leadja a megrendelést az étterem honlapján és máris szállítják a saját repülőterére az ételt.
Nézze meg, hogy esznek az ultragazdagok
 
Sublimotion Ibizán
Az ibizai Sublimotion - jelenleg a világ legdrágább étterme - kóstoló menüje nem akármilyen kóstoló menü. Azok, akik megengedhetik magunknak, egy húszfogásos menüt kapnak 1500 eurójukért cserébe. Igazán remek üzlet - állítja a két Michelin-csillagos séf, Paco Roncero, mivel menüjük szerinte a legolcsóbb egész életet megváltoztató élmény, amit kapni lehet.
Nézze meg, hogy esznek az ultragazdagok
 
Lumiére asztal a londoni Dorchester szállodában
A Dorchester hotel csak úgy vonzza magához a híreseket és gazdagokat, éppen ezért nagyon fontos számára, hogy vendégei elégedettek is legyenek. A Lumiére asztal a szálloda Michelin-csillagos éttermében található, 4500 száloptikás csillogó függöny veszi körül, melynek köszönhetően a hatfős asztaltársaság úgy élvezheti az étterem zsibongását, hogy közben ők maguk észrevétlenségbe burkolóznak. A Lumiere asztalnál ülőknek exkluzív teríték is jár: Herm's porcelán, Puiforcat ezüst evőeszköz és Saint-Louis kristály.
Nézze meg, hogy esznek az ultragazdagok
 
A New York-i Norma's
Szereti a homárt? És a kaviárt? Egy omlettben esetleg? A New York-i Norma's-ban felszolgálnak úgynevezett "Zillion Dollar Lobster Frittatá-t" (vagyis "csillió dolláros homáros frittatát") tíz uncia (körülbelül 28 dkg) kaviárral és egy egyfontos homárral. Nem túl meglepő módon az étel Guiness rekord is a "legdrágább omlett" kategóriában.
Nézze meg, hogy esznek az ultragazdagok
 
Pierchic Dubajban
A tengergyümölcseit kínáló Pierchic éttermet éppen felújítják, hogy továbbra is tarthassa az előkelő "legfestőibb dubaji úti cél" címet. De nem kell aggódni az étterem szeptember 30-án újra megnyitja kapuit. A rusztikus kinézetű "kunyhó" egy móló végén helyezkedik el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Arab-öbölre. E mellé társulnak a friss tengergyümölcsei és a zamatos borok.
Nézze meg, hogy esznek az ultragazdagok
 
Arnaud New Orleansban
Vacsora és gyémánt kéz a kézben jár az Arnaudban. Az epres Arnaud desszert első hallásra elég egyszerűnek tűnik: marinírozott eper, bor, egy kis fűszer és citrus vanília fagylalttal tálalva, - no meg egy 7,09 karátos rózsaszín gyémánt. Az árcédula pedig: 3 950 000 dollár.
Nézze meg, hogy esznek az ultragazdagok
 
A londoni Baku
London legexkluzívabb azerbajdzsáni étterme is kiveszi a részét a munkából, amikor az ultragazdagok igényeinek kielégítéséről van szó. A szerényebb áras éttermi étlap mellett, a Baku visszajáró nemzetközi vendégeinek testreszabott menüt, exkluzív ételeket és személyes kiszállítást kínál. A vendégek kaviáros szendvicset és sáfrányos kenyeret is fogyaszthatnak, amit Cristal pezsgővel öblíthetnek le szállodai szobájukban.
Nézze meg, hogy esznek az ultragazdagok
 
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...