Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Bolondulnak a magyarok a nyilvános szexért, főleg víz közelben

2014. 07. 31. 19:16

Fürdőzés
A magyarok többször bújnak össze a nyaralás alatt, ráadásul ilyenkor merészebbek is: hétből egy ember szeretkezett már a szállodai szobán kívül, igaz, sokszor nem zavartalanul - derül ki a Szállás.hu felmérésből, melyet több mint tízezer résztvevő válaszai alapján készítettek nyaraláshoz kapcsolódó szexuális szokásokról. Az izgalmakat keresők számára a wellness részlegek és a vízpartok a legvonzóbbak.
Háromból csak egy embernek mindegy, hogy hol és mikor bújik össze kedvesével - derült ki a felmérésből, amelyben több mint tízezer magyar lakos vett részt. A válaszadók több mint fele saját bevallása szerint gyakrabban szeretkezett nyaralás alatt, főleg a 40 év felettiek vágyát fokozza egy kis utazás.
A megkérdezettek háromnegyede számára egy szálláshely jelenti az ideális helyszínt az együttlétekhez, mert itt kizárólag egymásra koncentrálhatnak. Az otthoni hálószobát csak a magyarok 15 százaléka preferálja, különösen a nők, a fiatalok és a 40-50 év közöttiek számára kevésbé izgató a mindennapi környezet. Valamilyen nyilvános helyet csak 250-ből egy ember jelölt meg ideális helyszínként, ennek ellenére az izgalom többeket képes elvarázsolni: minden hetedik ember szexelt már nyaraláskor a szállodai szoba falain kívül  - világít rá a kutatás. A szállásadók mintegy 6 százaléka talált már párokat "in flagranti" közös használatú helyiségekben.
A víz az egyik legnépszerűbb helyszín
A felmérés alapján a nyilvános helyen hancúrozók közül minden második vízben vagy víz közelében tette ezt.  A magyarok ötöde valamilyen más természet közeli helyet, például egy csendes erdei ösvényt választott, ugyanakkor az autók és a nyilvános terek, például a közparkok is vonzónak számítanak.
Érdemes azért megfontolni az ehhez hasonló kalandokat, ugyanis a közszeméremsértésért 30 000 forintos bírság jár.
Szállás.hu
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...