Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Bikinis csajok lógnak a világbajnokon Míkonoszon

2014. 07. 25. 19:04

Fürdőzés
Manuel Neuer, a világbajnok német labdarúgó válogatott fiatal kapusa - azon túl, hogy remek focista -, igazán szimpatikus pasi. Nem csoda, hogy ma is egy halom bikinis fiatal lánnyal fotózodott görögországi nyaralásán - ahogy Instagram oldalán láthatjuk. Vajon a barátnője mit szólt hozzá? A fotók talán elárulják...
 

Manuel Neuer (28) német labdarúgó, jelenleg az FC Bayern München és a német labdarúgó-válogatott első számú kapusa. Ha kedve tartja röpülni is tud.
Pályafutását a berlini FC Shalke 04-ben kezdte, csak három éve csapott le rá a München, mint minden német focistára, aki válogatott szinten teljesít.
 
Egy reprezentatív közvélemény-kutatás során a válaszadók 43 százaléka mondta azt, hogy szerinte a Bayern München hálóőre volt a brazíliai torna legjobb játékosa a nationalelfen belül.
Neuert a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség is elismerte, ő kapta ugyanis a vb legjobb kapusának járó aranykesztyűt.
 
 
Úgy tűnik, Manu nem nagyon szereti a napot - hiszen nem igazán barnult le a görög nyaraláson. Persze nagyon helyesen védi is magát a naptól - ahogy kell.

Napszemőveg, sapka, és bizonyára rendesen keni magát naptejjel is - különben nem így nézne ki...
Meg aztán ebben a fürdőnaciban napozni sem lehet.
 
Míkonosz a Kükládok szigetcsoporthoz tartozó görögországi sziget. Nemzetközileg is híres turistacélpont, főleg éjszakai élete miatt. Emellett a kristálytiszta víz, a homokos tengerpartok és a kitűnő szörfölési lehetőségek is vonzzák ide a külföldieket. A legenda szerint a kis sziget nevét Apollón, a görög isten egyik leszármazottja után kapta.
 
Érdekes, hogy éppenséggel Manuel is lehetne Míkonosz, hiszen tipikus apollóni férfiideál.
Reméljük, nem olyan csapodár, mint ősapja, és nem hagyta egyedül barátnőjét a míkonoszi éjszakában. Ugyan magával vitte barátnőjét, Kathrin Gilch-t az Égei-tengeri szigetre, ám úgy tűnik, Manuel még mindig  inkább a sikerben fürdik, mint a tengerben. Inkább a lányt vinné be a vízbe! Persze érthető... nem minden nap lesz az ember világbajnok. Vajon ezen a képen is azt nézi a telefonján, hányan lájkolták?

Teo Wassermann
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Sárvári akciós ajánlatok

Merítsen erőt a természetből, a tavasz kirobbanó frissességéből Sárváron, ahol testközelben tapasztalhatja meg a természet energiáit. Az Ensana Thermal Sárvár ajánlatait most 15%-os SZÉP kártya kedvezménnyel foglalhatja le.Megnézem