Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Lehet értékelni a képzeletbeli Grand Budapest Hotelt

2014. 07. 24. 11:00

Hotelvilág
A csak filmen létező Grand Budapest Hotel fent van a TripAdvisoron és már több mint hetven véleményt írtak róla a felhasználók.
A több mint hetven értékelő közül az egyik azt írta:  "A feleségemmel egy rövid időt töltöttünk a Grand Budapest Hotelben, hogy kiszálljunk a mindennapi mókuskerékből. Csodálatos volt. Olyan szép környezetben volt, mintha csak egy filmből vették volna, a személyzet szokatlan és csalafinta karakterekből állt, az épületnek pedig minden részletét alaposan átgondolták."
Egy másik vélemény: "Észrevettem, hogy a 80-as éveikben járó, idős, szőke hölgyek még jobb szolgáltatást kapnak. Ezért már-már azt kívántam, bárcsak én is ilyen lehetnék." Volt, aki arra panaszkodott, hogy nem tudtak neki töltőt találni az iPhone-jához.
A TripAdvisor további kommentelésre buzdítja a felhasználókat, de a filmet nem látók kedvéért azért hozzáteszi, hogy foglalással ne próbálkozzanak, mert a hely fiktív.
Turizmus.com
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem