Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Tengerpart, szép nők, bikinik - 50 éves a Time divatmagazinja

2014. 07. 12. 09:02

Fürdőzés
Idén 50 éves a Sports Illustrated Swimsuit. Az annuális divatmagazin első, 1964-es számának címoldalán pózoló Babette March még kissé félszegen viseli a bikinit, ám később olyan híressé vált modelleket indítottak el karrierjükön, mint Heidi Klum, a kétezres évek szupermodellje. Heidi, még ma is dögös, de már inkább az új csillagot, Kate Uptont nézegetjük szívesebben fürdőruhában. Íme!

A magazinban elvileg sportolók mutatják be a legújabb fürdőruhatrendeket, ám a gyakorlatban három dologra építenek: trendi bikinik, egy gyönyörű modell, és az exkluzív tengerparti beach. Azt már mondani sem kell, hogy a képek - újabban videók - remek fotósok munkái.

Ma már jellemzőbb, hogy ismert modellekkel dolgoznak, így került képbe Kate Upton amerikai modell és színésznő. Mióta Kate-et 2008-ban a miami Elite Models leszerződtette, nincs megállás: a legnagyobb márkákat népszerűsíti. Fotóinkon éppen az Ola Vidát, a Beach Bonnyt, és a Kate Swimet, bár utóbbiból nem sok látszik, max ha rákattintunk a képre. Csak bátran!

Kate 1992-ben született Michiganben. 178 cm magas szőke szépség, aki kifejezetten nem a botsáska modellek közé tartozik. Filmszerepeit tekintve vígjátékokban tűnt fel: Ben Stillerrel láthattuk a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? című filmben, a Farelly testvérek Dilis triójában vagy a jelenleg is futó A csajok bosszúja című Cameron Diaz-filmben.

Kate a 2012-es és a '13-es lapszám főoldalát is megkapta! A szőkésbarna szépséget James Macari fotózta a Cook-szigetek.

A Cook szigetcsoport a Csendes-óceán déli részén, Új-Zéland közelében helyezkedik el, 13 lakott és 2 lakatlan szigetből áll. Nevét a felfedezőjéről, James Cookról kapta, aki 1773-ban szállt partra itt.  Ahogy az alábbi videóban a lányok tanúsítják: paradicsomi hely.

 
Teo Wassermann
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...