Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Hamvas, üde, szexi - és sosem fog bezárni!

2014. 07. 03. 13:31

Hotelvilág
Az emberek többsége első benyomásra ítél. Elképzelhető hogy ez most veletek is megtörtént, és a címből rögtön valami buja kis monológra számítotok csinos hölgyekkel vagy épp vízipólósokkal.
Én sem vagyok különb! Mikor először meghallottam, hogy új 4 csillagos szálloda nyílik Tiszakécskén Barack Thermal Hotel & Spa**** néven, bevallom elgondolkodtam. Sok minden eszünkbe juthat a barackról, ahogy a címben olvastátok el is lehet kalandozni, de persze sokunknak egy jó barackpálinka lehet az első gondolat. Szerencsére nem hagytak sokáig töprengeni, és volt szerencsém a július 1-én megnyilt szálloda átadó ceremóniáján részt venni, és egy éjszakát ott eltölteni.
Mitől hamvas?
Mert a legújabb hazai 4 csillagosról beszélünk. És üde? Nagyon is! Lendületes és kivételesen kedves személyzet, akiken érződik, hogy a vendég az első, de ami még fontosabb nem esnek túlzásba. Senki nem akar a középpontban lenni, egyszerűen csak maximális a kiszolgálás. És amit ezek mellé kapunk? Termálfürdő, élményfürdő, központi fedett uszoda, gyermekjátszótér, gyógyászat, wellness és szaunavilág - barackos aromaszaunával!
Szexi?
Ha azt halljuk, hogy Tiszakécske, Barack Hotel, vagy épp termálfürdő, akkor az első kérdés, hogy hogyan lehet mindez vonzó, avagy szexi. A szobák mérete, színei, berendezése, az épület külső és belső megjelenése, anyaghasználata, mind kreativitást és összhangot sugall, a hangulat pedig magával ragadó. Külön kiemelném az éttermet, ahol nemcsak fantasztikus ízvilágot tettek az asztalra, de az ételek vizuális megjelenése is fokozta a gasztronómiai élményt. Aki fogyni szeretne, legjobb ha nem itt kezd bele. Azaz de, többféle salátával és halétellel készülnek, a 3 profi szakács között pedig dietetikus séf is helyet foglal. Külön kurzust ígérnek cukorbetegeknek, mivel hazánkban is sokan élnek ezzel a betegséggel, sokat segíthet ha profiktól tanulják meg hogyan hozzák ki a maximumot speciális étrendjükből.
Kiket várnak?
Természetesen mindenkit. A családi szobák már most nagy foglaltsággal bírnak, a szálloda közvetlen szomszédságához tartozó Tisza-parti Termálfürdő remek lehetőségeket rejt a gyermekekkel érkezőknek. A hétköznapi robotból kiszakadni vágyó, kortól független párokat, akik felfrissülésre vágynak, vagy akár az idősebbeket, akiknek a pihenés és a termálvíz a legfontosabb úti céljuk kiválasztásakor. És ne feledjük, hogy az áraik meglepően alacsonyak ahhoz képest, milyen magas színvonalú szolgáltatásokat kapunk!
És hogy miért nem fog soha bezárni?
Mert egy 30 éve családi vállalkozásként működő csapat sikerre vitte már a Tisza-parti Termálfürdőt, és komoly szállodai múlttal rendelkező szakemberekkel kiegészülve elénk varázsoltak egy ilyen komplexumot. A másik, és ennél jóval nyomósabb oka az idők végezetéig történő nyitva tartásnak nem más, mint hogy a szálloda egyetlen kulcsát egyszerűen a Tiszába hajították, akár csak Bud Spencer Aladdin című filmjének végén a lámpást!
Július közepén a Kalandjáratban láthatjátok a hotelt, addig is nézegessétek képeinket!
Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...